Göta studentkår finns även på: Instagram

Förhandsvisningar i februari på Göteborgs stadsteater

I februari har vi biljetter till två nya föreställningar på Göteborgs stadsteater. De ensligas allé visas onsdag den 21 februari kl.17.30 och Hemsöborna visas onsdag 28 februari kl. 19.00. Skicka ett mejl till biljetter@gota.gu.se om du är intresserad. Max två biljetter per person, du måste kunna visa kårleg när du hämtar dina biljetter på vår expedition, Studenternas hus, Götabergsgatan 17. Inte medlem än? Beställ dina biljetter ändå och bli medlem när du hämtar dom!

Om De Ensligas Allé

Dylan, min bror och jag

Brodern dör till slut. På sjukhusbritsen ligger en skrynklig liten papperslapp med telefonnummer till mamma. Om en syster och en missbrukande bror. Deras liv flätas samman i ett återberättande om oron, skammen och glädjen.

Carina M Johansson tillsammans med tre musiker på scen. Mr Bob Dylan finns med trots att han inte kunde komma. Texter i översättning av Mikael Wiehe.

Läs mer på stadsteaterns hemsida >>

Om Hemsöborna

Rivalitet, makt och passion i den svenska skärgården

Vem är han egentligen den där Carlsson? Han som kom som ett yrväder en aprilafton. Hemsöborna funderar mycket över det. Varför vill han komma hit och vad ska han göra här? Att han inte är härifrån är ju tydligt. Är det verkligen rimligt att låta en sån som Carlsson komma hit och berätta för oss hur vi ska sköta det som är vårt? Madam Flod påstår att han är en enorm tillgång. Men man undrar ju: har han något mer i kikaren? För någon vanlig dräng är han inte den där Carlsson.

Özz Nûjen gör Carlsson i denna version av Strindbergs folkkomedi. Regissören Andreas Boonstra skärskådar och ifrågasätter kärleksfullt men respektlöst vårt kollektiva minne av ett Sverige ”förr i tiden”. Allt till soundtracket av skimrande svenska visor tolkade av Daniel Lemma.

Läs mer på stadsteaterns hemsida >>

Lägg till ny kommentar

Wysiwyg

Filtered HTML

Plain text

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiska spammeddelanden.
12 + 6 =
Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.