Göta studentkår finns även på: Instagram

Lägg till ny kommentar

Är det du som leder Naturvetarsektionen nästa år eller granskar Göta studentkårs verksamhet?

Göta studentkår ska fyllnadsvälja en person till ordförande för Göta studentkårs naturvetarsektion och två personer till verksamhetsrevisorer inför verksamhetsåret 2017/18.

Posten som ordförande för Göta studentkårs naturvetarsektion är en heltidspost och du kommer motta ett arvode för att kunna ägna dig åt uppdraget på heltid. Uppdraget går ut på att leda naturvetarsektionens arbete, bland annat vad det gäller utbildningsbevakning och studiesociala aktiviteter.

Du går på ditt updrag 1/7 2017, men det kommer vara överlämning innan dess. En del av överlämningen kommer du få planera tillsammans med Axel Andersson som sitter på posten nu, och kan läggas upp som det passar er. En annan del av överlämningen är arbetsdagar 19-30 juni. Uppdraget avslutas 30/6 2018.

 

Posterna som verksamhetsrevisorer går ut på att granska Göta studentkår och se till att styrdokument följs. En god förståelse för organisationen och dess regler är en fördel. Uppdraget pågår 1/7 2017 till 30/6 2018.

 

Du nominerar genom att skicka namn och kontaktuppgifter till valberedning@gota.gu.se senast lördag 6/5. Valet kommer sedan hållas på fullmäktigesammanträdet den 22/5, 16:30-.

Wysiwyg

Filtered HTML

Plain text

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiska spammeddelanden.
9 + 11 =
Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.