Är du Göta studenkårs nya eventansvarig eller ansiktet utåt på Utbildningsvetenskapliga sektionen?

Datum: 
tisdag, 21 maj, 2019

Sitt som heltidare!

Just nu söker vi två nya stjärnor att leda arbetet med Göta studentkårs nyskapade post eventansvarig och en ny ordförande på vår Utbildningsvetenskapliga sektion. 
Att sitta ett år som heltidare är ett heltidsarvoderat uppdrag som bedrivs på 100%, 36,25 timmar/vecka. Förutom att det är ett fantastiskt kul och utvecklande uppdrag ger det dig en otrolig merit på CV:t. Bor du i studentlägenhet får du självklart bo kvar även under din tid som heltidare. Är du själv intresserad eller känner någon som hade varit perfekt för uppdraget eller bara vill veta mer? Maila då ordf@gota.gu.se.

Eventansvarig

Som eventansvarig sitter du i Göta studentkårs kårstyrelse och arbetar nära alla andra heltidare med extra fokus på sektionerna. Du kommer vara huvudansvarig för att planera och vara med och utföra evenemang i Göta studenkårs namn, så som Götamässan, större sittningar, stand-upp och konserter. Du koordinerar alla Göta studentkårs sektionens insparkar, så som att vara behjälplig vid större evenemang och utbilda phaddrar och samordna insparkarna. Du kommer även jobba nära vår pubverksamhet och se till att den rullar på bra. Självklart är du inte ensam, resterande heltidare och anställda är stöd i ditt arbete och arbetet med att inkludera studenter i Göta studentkårs evenemang kommer vara en del i ditt arbete. Så är du driven, kreativ och har stora planer på event är denna positionen perfekt för dig!

Ordförande för Utbildningsvetenskapliga sektionen

Som ordförande för en sektion är du ytterst ansvarig för sektionens verksamhet och ordförande för sektionens styrelse. Där ingår att ha ekonomiskt ansvar, se till att studentinflytande utövas på fakulteten och att arbetet med studenters arbetsmiljö sköts vid sektionen. ektionsordförande ska också ta ansvar för sektionens studentpolitiska frågor på fakultetsnivå, vara föreningar behjälplig och skapa närhet till studenter. Till din hjälp har du våra fyra anställda; en ekonom, kommunikatör, arbetsmarknadskoordinator och kanslist, och ett team av heltidare och din sektionsstyrelse. I ditt uppdrag kommer du aldrig behöva vara ensam. Är du social, driven och gillar att arbeta självständigt, sök då sektionsordförande för Utbildningsvetenskapliga sektionen!

 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>