Föreläsning med Heidi Andersson - Act! Sustainable

Välkomna till Malmstensalen, Göteborgs Universitet den 25:e september, klockan 15.00. Act! Sustainable bjuder på föreläsning med en 11-faldig världsmästare i armbrytning som fokuserar på att bli en planetskötare i världsklass! Både konkret info om hur det går med målsättningen att bli fossilfri till år 2025 och världsmästarinstuktioner i armbrytning utlovas!

Heidi Andersson, Armbryterskan från Ensamheten, besöker Act!-veckan, där hon personligt berättar om vem hon är, vad hon gör och varför, om styrkan att komma från byn Ensamheten vikten av att göra val, följa sitt hjärta, sätta upp mål, uppnå dessa och sätta upp nya mål. Hennes hobby är att förverkliga drömmar, driva företag och skogsbruk (röja, plantera och planera) eftersträva att vara bli en planetskötare i världsklass med målsättningen att vara fossilfri till år 2025, träna med armbrytargymnasieelverna, dricka kaffe i Ensamheten och lösa världsproblem. Som 19-åring startade hon företag och blev Sveriges första armbrytarkonsult, vilket blev början på en tuff och fantastisk resa mot självförverkligande, kraft och styrka! Om viljan och ”pärgrävarmentaliteten” finns är det mesta möjligt

Föreläsningen hålls på svenska och är öppen för samtliga studenter på Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola.

Observera att evenemanget kräver föranmälan. Reservera din plats här >>

Evenemanget är del av Act! Sustainable, en hållbarhetsvecka för studenter i Göteborg, www.actsustainable.se

Följ facebook-eventet här >>

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>