Göta Comedy Club på Studenternas hus

Börjar CSN lida mot sitt slut? Sitter höstdepressionen fortfarande i? Har du tentastress?

Sluta sörja - Göta studentkår bjuder in till Göta Comedy Club!

I samarbete med GU och med finansiering av donationen Studenternas hus kan vi för första gången någonsin slänga ihop en standupkväll för studenter vid Göteborgs universitet, och kvällen till ära presenterar vi inga mindre än Özz Nüjen, Marcus Berggren och Umit Dag!

När: 20 mars, klockan 20.00 (dörrarna öppnar 19.00)
Var: Studenternas hus, Götabergsgatan 17
Biljettpris: Götamedlem 40 kr // Icke Götamedlem 140 kr

Följ facebookeventet >>

FÖRKÖP

Biljettsläpp endast för medlemmar i Göta studentkår torsdag 7 mars klockan 9.00.

Biljetter köper du här: https://medlem.gotastudentkar.se/event

ORDINARIE BILJETTSLÄPP

Resterande biljetter släpps sedan till övriga studenter fredag 8 mars klockan 15.00.

Biljetter köper du här: https://medlem.gotastudentkar.se/event

Notera att vi kommer kontrollera kårlegg/studentlegg vid insläpp. Det krävs att du studerar vid Göteborgs Universitet för att komma in.

Under kvällen kommer vi sälja snacks och dryck.

Alkoholregler: Vi säljer ingen alkohol under kvällen. Det är okej att ta med sig egen alkohol in, i rimliga mängder.
Vi godkänner INTE glasflaskor i lokalen och förbehåller oss rätten att visitera personer vid inträde samt att avvisa personer som är uppenbart berusade / inte kan bete sig.

För frågor om biljetter, kvällens upplägg eller allmänt om eventet, kontakta Patrik Andersson på vice.samsek@gota.gu.se.

ÖZZ NÜJEN

Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland.
Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT 2017 blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året. 2018 firade Özz Nûjen 15 år som standup-komiker. Idag är han aktuell med showen Världens historia med kompisen Måns Möller.

MARCUS BERGGREN

Marcus Berggren hörs regelbundet på Tankesmedjan i P3 och gör Tombola Podcast tillsammans med sin komikerkollega Carl Stanley. Dessutom åker han varv efter varv i Sverige och uppträder med sin snabba absurda komik. 28-åringen från Kungälv har även synts ibland annat TV4s humorserie Parlamentet, SVTs Motorcykelkriget och finns det någon som missat när Marcus dissat Sveriges Musikerelit under P3 Guld, två år i rad?!

UMIT DAG

Umit Dag är en bred underhållare och komiker som verkar inom de mesta. Umit har på kort tid uppträtt på välkända scener som Norra Brunn, Raw comedy club , Gasta mfl. Umit har medverkat i flera radio-program och är nu aktuell med sin debutroman och gig runt om på landets scener.
Med timing, glimten i ögat och ett utvecklat kroppsspråk kan Umit Dag få de enklaste vardagssituationerna till komik. Umit är, enligt honom själv, en liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa. Hans vilja att integreras i Sverige kunde ibland krocka med familjens traditionella värderingar. Han pratar om svenskhet, att integration är svårt när inte ens svenskar själva vågar vara svenskar och att det faktiskt är OK att vara stolt över Sverige.

KATARINA ALFREDSSON - KVÄLLENS MC

Katarina är en tjej full med humor och som charmar alla med sin likability och sina betraktelser från skolans värld. I sina uppträdanden belyser Katarina gärna livet som lärare, tonårsmor samt fru på ett rappt och humoristiskt sätt och med mycket värme.

Hon är en flitig anlitad komiker/konferencier och har gjort otaliga framträdande både på de stora klubbarna såsom Brewhouse, Mack etc. Katarina driver även Humorklubban i Hovås med stor framgång.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>