Humanistsektionens veckorapport v. 13

Datum: 
torsdag, 4 april, 2019

 

Hjärt- och lungräddning
Sektionsordförande och styrelseledamot med arbetsmiljöansvar deltog på en första hjälpen utbildning med Röda korset arrangerad tillsammans med Samhällsvetarsektionen. Under utbildningen fick vi och andra studenter öva på att ge hjärt- och lungräddning, hur man ska prioritera och agera vid allvarliga olyckor, att lägga förband på akuta blödande sår och mycket mer. Håll utkik för fler utbildningar i framtiden, för det var mycket givande!

Korvgrillning
För att uppmärksamma Göta studentkår och vårt arbete bjöd vi studenter vid Humanisten på vegetarisk och vegansk korv. Majoriteten av sektionsstyrelsen var på plats för att hjälpa till och alla 72 korvar gick åt! Dessutom delade vi ut vårens studenthäfte för de som ännu inte fått det. Har du inte dina rabatter? Kom till kontoret och hämta!

Planera inspark
Varje höst arrangerar Göta studentkår en inspark på alla fem av sina sektioner. Inför höstens inspark så har Sektionsordförande börjat planera och testa lite nya koncept. Intresseanmälan för att bli insparkskoordinator är öppen fram till 5/4 och om du vill vara med och hjälpa till är det bara att höra av dig! I år ska vi satsa på mer diversifierade evenemang med flera olika arrangörer och externa parter för att både avlasta de som engagerar sig och för att skapa en bredd som lockar fler av de nya studenter som kommer varje år till Humanisten!

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>