Humanistsektionens Veckorapport v. 46

 

Äntligen vatten på humanisten!
Efter att humanistsektionen uppmärksammat avsaknaden av dricksvatten för studenterna på Humanisten så installerade fakulteten en diskbänk med kran i det nya caféet. Tack vare alla som tyckte till kan nu alla fylla på dricksflaskor och skölja ur matlådor. 

Styrelsemöte 4
Humanistsektionens styrelse sammanträdde förra torsdagen i föreningsrummet på plan 6. Där beslutades det om att tillsätta en studentrepresentant i en extern bedömargrupp för ämnen inom kultur. När det är fler än en person som vill bli studentrepresentant på en post måste styrelsen ta ett gemensamt beslut. Styrelsen diskuterade även olika event man kan göra. Det planeras att göra en satsning med kårpresentationer för 2:a och 3:e årsstudenter. 

Pedagogiska priset
Humanistsektionens ordförande satt i beredningsgruppen för att utse en vinnare pedagogiska priset på Humanisten. Det inkom en nominerad och personen verkade ha gjort ett gott arbete både i klassrummet och med digitala medel. Beredningsgruppen valde att föreslå att personen skulle väljas. 

Likabehandlingsgruppen
Onsdag eftermiddag hade likabehandlingsgruppen ett möte där ordförande deltog i att skriva klart ett föreslag på en handlingsplan att komplettera den numer fastställa likabehandlingspolicyn. Näst i steg gäller att dels få det dokumentet godkänt, sedan kommer gruppen även arbeta med en plan för krishantering. 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>