Humanistsektionens Veckorapport v. 47 och v. 48

Veckorna har gått fort och på grund av en semester mitt i kommer nu en dubbel veckorapport för att sammanfatta den senaste perioden på humanistsektionen. 

Lyxfika under drop-in
Humanistsektionen bjöd på tårta och annan fika för att förhöja studenternas torsdagseftermiddag. Ordförande var på plats för att svara på frågor och höra efter studenternas behov. 

Kommunikationsutbildning med instagramworkshop
Vår kommunikatör höll en utbildning i innehåll på sociala medier med ett tillägg från humanistsektionens ordförande som höll i en workshop på instagram för att Göta ska bli bättre på att nå ut med innehåll. 

Kursvärderingar
I utbildningsrådet har alla sektionsorföranden diskuterat rutiner för tillsättandet av studentrepresentanter för att underlätta dialogen med universitetet. De har också diskuterat kursvärderingar som tillsammans med utredningen för UKÄ fått fokus på fakulteterna. Humanistsektionens ordförande håller på att arbeta fram ett förslag på riktlinjer som Göta studentkår anser att dessa ska innehålla och hur man ska informera om dem. Detta togs även upp av denne på humanistiska utbildningsberedningen där alla viceprefekter med utbildningsansvar sitter tillsammans.

Självförsvar för tjejer
På fredag eftermiddag arrangerade en självförsvarskurs med Carl Booberg på Masthuggets kampsportsklubb. Carl är utbildad lärare och arbetar med flera projekt där han lär ut självförsvar och kampsport, något han ägnat sig åt i över 10 år. Kursen utgick från tekniska kunskaper inom MMA, thaiboxning, brazilian jiu jitsu, boxning och kickboxning. Kursen var väldigt givande och uppskattad av alla!

 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>