Studentrepresentanter sökes!

Datum: 
tisdag, 19 februari, 2019

Vi söker studentrepresentanter till olika fakultetsuppdrag! Vill du vara med att bestämma den framtida campusmiljön på campus Medicinareberget? Eller vill du kanske vara med att arbeta med anställningen av nya lärare, professorer och universitetslektorer? Dessa är några av de studentrepresentantuppdrag som är tillgängliga. Att vara studentrepresentant är oerhört viktigt för att kunna lyfta studenternas röst till fakulteten. Dessutom ger det bra erfarenhet samt en liten insyn på hur fakulteten arbetar.

Tillgängliga uppdrag:

- Lärarförslagsnämnden (LFN)

LFN arbetar med frågor som rör anställningen av professorer, universitetslektorer, lärare och forskningsassistenter. LFN undersöker om de som föreslagits uppfyller behörighetskraven för anställningen. Som studentrepresentant kommer du att kunna påverka vem som blir anställd på fakulteten och du har samma rättigheter som resterande ledamöter i kommittén. Du kommer vara med att ställa frågor på intervjuer, provföreläsningar och beslutsmöten. Dina synpunkter och din input är viktig för att beslut ska kunna fattas. LFN ger bra erfarenhet och du får ersättning för varje möte du tillträder.

- Undervisningslokaler, studiesocial miljö

I år så startat två nya arbetsgrupper och denna är en av dem. Som studentrepresentant kommer du att få möjligheten att kunna ge din input på dagens undervisningslokaler och studentmiljön på campus Medicinareberget. Är du intresserad av att utveckla och jobba med att fräscha upp ytor du och andra studenter rör sig kring så är detta ett bra tillfälle!

- Campusmiljö

Detta är den andra av de nya arbetsgrupperna. Som studentrepresentant i denna arbetsgruppen kommer du att ge input och diskutera dagens och framtidens campus Medicinareberget. Arbetsgruppen kommer att arbeta med frågor såsom skyltning på campus och sedan jobba vidare med större projekt. Vill du driva frågan om tex en studentpub på campus så är detta uppdraget för dig!

Om du är intresserad av något av dessa uppdrag så tveka inte med att höra av dig. Kontakta Naturvetarsektionsens ordförande på natsek@gota.gu.se. Skriv i ämnesrubriken vilket uppdrag du är intresserad av. 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>