Veckorapport v.2 och 3

Datum: 
onsdag, 22 januari, 2020

 

 

Planering inför terminstart 
Efter en lång julledighet är vi tillbaka på kontoret med ny energi inför vårterminen. Den första veckan har det varit en del arbete med planering inför vårens inspark och medlemsrekrytering som börjar vecka 4 i samband med terminsstart. Våra insparkskoordinatorer har har planerat en mängd olika aktiviteter för de nya studenterna b.la. filmvisning, pubrunda och sittningar. 

Restaurang näckrosen öppnar 
Vecka 3 öppnade den nya restaurangen på  Humanisten. I restaurangen serveras det  tre olika varmrätter under lunch, ett av alternativen är alltid vegetariskt och det kommer även att finnas veganska alternativ vissa dagar. För dig som tar med egen lunch finns det två studentkök på plan 3 och 2 i bakom den stora stentrappan.  

Kick-off med sektionsstyrelsen 
Humanistsektionens styrelse hade sin kickoff på måndagen vecka 3 där vi besökte Escape House och avslutade med middag på O´learys. På måndagar får alla medlemmar i Göta studentkår äta och dricka för ett lägre pris  samt gratis bowling i mån av plats på Oléarys vid Järntorget. 

Arbetsmiljörond med fakulteten och Akademiska hus
Vecka 3 deltog sektionsordförande i en arbetsmiljörond tillsammans med fakulteten och Akademiska hus. Trots att bygget är avslutat finns det en del småsaker som behöver åtgärdas runt om i huset. Vissa eluttag fungerar inte än och studieplatser som är olämpligt placerade ska flyttas. De nya studentskåpen har ännu inte blivit aktiverade men förhoppningsvis är de redo att användas vecka 5.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>