Veckorapport v.37

Datum: 
tisdag, 17 september, 2019

Inspark vecka: 2
Det har varit en fullspäckad vecka med event nästan varje dag. På måndagen hade vi fotboll med idrottsrådet , MEK-event anordnade spelkväll under onsdagen och vi hade pubrunda på torsdagskvällen. På fredagen annordnade Humsex en filmkväll på Vera Sandbergs Allé där dom visade filmen Die hard.
Sista eventet för insparken var finalsittningen med finsittning som tema. Vi hyrde Wijkanders restaurang där vi fick avnjuta en fantastisk måltid och ta del av strålande underhållning.
Ordförande och insparkskoordinatorerna är mycket nöjda med höstens inspark och hoppas att den blir minst lika bra nästa år.  

Nya studentrepresentanter
Den här veckan har vi lyckats tillsätta studentrepresentanter i Utbildningsberedningen. Det finns även numera studentarbetsmiljöombud på de flesta institutionerna. 
Det är många  studentrepresentantposter som är vakanta och vi på sektionen kommer arbeta aktivt med att försöka fylla dessa poster under hösterminen.  

Arbetsgrupper
Ordförande har blivit placerad i arbetsgrupper inom Göta centralt och ska bland annat ansvara för översättningen av styrdokument från svenska till engelska. 

Informationsbord
Detta var sista veckan för informationsbordet, humanistsektionens styrelse har tillsammans med ordförande bemannat informationsbordet under två veckor där vi har delat ut goodie-bags till alla nya medlemmar, bjudit på kaffe och pratat med studenter.
Då vi haft begränsat med tid så har vi endast haft möjlighet att bemanna informationsbordet under två timmar per dag, till nästa terminstart ska vi försöka planera så att vi kan stå en timma längre om dagen.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>