Veckorapport v.4

Datum: 
onsdag, 29 januari, 2020

 

Terminsstart
I måndags började den nya terminen och Humanisten fylldes med nyantagna studenter och studenter från institutioner som tidigare funnits i andra lokaler. Under veckan så har vi haft ett bemannat informationsbord där medlemmar i sektionsstyrelsen  delade ut kaffe och svarade på frågor om Göta studentkår. Sektionsordförande har även besökt alla nya kurser för att berätta om verksamheten. 

Inspark
Första veckan av insparken är förbi, den började med en informationskväll för alla nya studenter där de fick möjlighet att träffa varandra och mingla lite. På onsdagen anordnade MEK-event en spelkväll som sedan avslutades med pubhäng. Dagen efter var det pubrunda på Andra långgatan där deltagarna fick besöka olika pubar och lösa uppgifter. I lördags anordnade Humsex en provsittning där de nya studenterna fick testa att gå på en sittning och lära sig sittningsregler inför den kommande finalsittningen som äger rum på lördag vecka 5. För mer info om insparken och kommande aktiviteter, gå in på: https://www.gotastudentkar.se/inspark

Eluttag 
Det har tillkommit en hel del nya möbler till fakulteten och många av dessa har eluttag som inte fungerar. Anledningen till detta är misskommunikation mellan inredningsarkitekt och möbelleverantör. I nuläget finns det inte tillräckligt med strömkällor för att alla möbler ska få el och detta har resulterat i att studenter använder eluttag som finns i golvet. Humanistsektionen uppmanar både studenter och anställda att vara uppmärksamma när de rör sig i lokalerna så att inga olyckor sker. Vi jobbar på att lösa problemet så snart som möjligt.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>