Veckorapport v.48 och 49

Datum: 
tisdag, 3 december, 2019

 

Studentärende 
Det har inkommit ett nytt studentärende. Enligt studenten har en föreläsare fått studenten att känna sig utpekad vid ett flertal föreläsningar då läraren lyft en historisk händelse som är kopplad till studentens bakgrund och framställt denna händelse som negativ. Sektionsordförande har varit i kontakt med studentombuden samt utbildningssamordnare på institutionen. 

Nya studentrepresentanter
Sektionsordförande har tillsatt nya studentrepresentanter vid institutionen för litteratur idéhistoria och religion samt vid institutionen för historiska studier. Det saknas fortfarande studentrepresentanter på vissa institutioner och humanistsektionen arbetar aktivt för att tillsätta de tomma posterna. Om du är intresserad av att bli studentrepresentant kan du mejla humsek@gota.gu.se

Flytt av humanistsektionens kontor 
Under vecka 48 har det varit en hel del förberedelser inför flytten då vi lämnat kontor, förråd och pentry. Nu finns vårt kontor bredvid service center i anslutning till huvudentrén. Under vecka 49 har mycket tid gått åt till att packa ur, möblera och få elektroniken att fungera. Nu är allt på plats och vi planerar att ha en liten invigning av kontoret 9/12 där sektionsstyrelsen tänkte bjuda på julfika och öppna upp kontoret för studenterna. 

Premiär för den nya huvudentrén
Måndagen 2/12 öppnade äntligen den nybyggda huvudentren på Renströmsgatan.  NCC fanns på plats och delade ut fika för att fira öppningen och nya servicecenter öppnade sitt nya kontor. Nu är alla nybyggda utrymmen tillgängliga för anställda och studenter. Förutom att vi fått en ny huvudentré så har vi nu ett utbyggt hus med två nya våningar, en ny restaurang, ett nytt café och ett studentkök. 

Café Näckrosen stänger 
Cafét inne på humanisten stänger torsdag 12/12 , det nya cafét och den nya restaurangen öppnar 10/1. Mikrovågsugnarna kommer finnas kvar och Café Artisten kommer fortsätta vara öppet. 

 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>