Veckorapport v.50 och 51

Datum: 
onsdag, 18 december, 2019

 

Invigning av Humanistsektionens nya kontor
En vecka efter inflytt höll vi en invigning av vårt nya kontor. Styrelsemedlemmarna bjöd in studenter till kontoret  där det spelades julmusik och bjöds på julfika. Under måndagen var det även humanistsektionens tur att hålla i Göta studentkårs julkalender på instagram där vi postade bilder från invigningen. 

Möte med lokala arbetsmiljökommittén 
Styrelseledamot med arbetsmiljöansvar kunde inte närvara under sammanträdet och sektionsordförande fick agera suppleant. Under mötet presenterades GUS rapport om studieplatser som också är temat för Götas fokusfråga. Sektionsordförande berättade lite om den pågående kampanjen där Göta utvärderar studieplatserna på sektionerna och att kampanjen även kommer genomföras på humanistsektionen under nästa termin. 

Götagröt
Dagen innan Lucia arrangerade Göta den årliga Götagröten där vi bjuder våra medlemmar på julfrukost. Götagröten är ett av Götas mest populära event och i år fick vi besök av närmare 150 medlemmar som fick äta sig mätta på julgröt och lussebullar. 

Verksamhetsdialog med rektor
Sektionsordförande sitter i prefektrådet som hade verksamhetsdialog med universitetsstyrelsen under måndagen v.51. Under mötet pratade vi om fakultetens ekonomi och hur den låga studentpengen begränsar utbildningen på fakulteten. Det pratades även om antikmueset som tidigare funnits i gamla hovrätten men som ska flyttas till humanisten. 

Styrelsemöte 3 Humanistsektionen 
På onsdagen v.51 hade sektionstyrelsen sitt sista sammanträde för året. Vi pratade bland annat om hur vi ska dela upp arbetet under terminstartsveckorna. Vid terminsstart går styrelsen runt till nya klasser och håller kårpresentationer, vi har även infobord vid entrén under de två första veckorna på vårterminen där man kan bli medlem och få en goodiebag.  

Julledighet
Sektionsordförande går på julledighet 19/12 och är åter på kontoret 7/1 
Sektionsstyrelsen önskar alla en god jul och gott nytt år! 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>