Vi söker insparkskoordinator!

Datum: 
tisdag, 4 juni, 2019

Gillar du att se till att saker händer och att hjälpa nya studenter att förstå sig på studentlivet? Vill du vara med och se till att vårens inspark på Samhällsvetarsektionen blir den bästa någonsin? Bli insparksskoordinator!
 

Att vara insparksskoordinator innebär att ha regelbunden kontakt med de olika studentgrupperna, kårföreningarna och sexmästerierna som finns på fakulteten, att vara personen de, och nya studenter, kan kontakta vid frågor, önskemål och funderingar. Du kommer jobba tätt med vice-ordförande vid sektionen för att säkerställa att insparken blir så bra den bara kan bli. Du verkar även för att rekrytera medlemmar till Göta studentkår, öka kunskapen om kåren och utbilda nya faddrar. Som insparkskoordinator planerar du, tillsammans med vice ordförande, också finalsittningen - och du får såklart ett arvode för det du gör!
 

Är du personen vi letar efter? Mejla en kortare motivering till vice.samsek@gota.gu.se, dit kan du såklart också skicka eventuella frågor! Vi vill ha din ansökan senast 12 juni. Intervjuer sker sedan löpande. Tjänsten ligger på 50 % och löper mellan 31 augusti - 21 september 2019-

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>