Veckorapport v 43

År: 
2018
Vecka: 
43

Styrelsemöte 3

Denna veckan var det dags igen för naturvetarsektionens styrelse att sammanträda för ett möte. Som vanligt rapporterade våra studentrepresentanter om vad som sker på de olika beredningarna de sitter i och sektionsordföranden har även uppdaterat styrelsen om uppdragen han tagit på sig. Två nya studentrepresentanter har tillsatts i bedömargruppen för kvalitetsgranskning. Till denna gruppen återstår 4 lediga platser som du kan söka till. Om du vill ta del av detta och vill ha information så kontakta sektionsordförande Michel.

Vidare i mötet togs beslutet om att ändra Mottagningens namn nästa år till Inspark. Anledningen till detta är att insparksperioden ska ha ett gemensamt namn i Göta studentkår. Sektionsstyrelsen har även startat planeringen för ett evenemang för Göta studentkårs naturvetarsektions medlemmar som kommer att äga rum i början av december. Håll utkik efter detta!

Revideringsgruppen

Naturvetarsektionens ordförande och Göta studentkårs organisationssekreterare reviderat dokument relevanta för insparken. Med Mottagningens namnbyte till Inspark krävdes uppdaterande och reviderande av specifika dokument. I samband med mottagningens slut kommer Göta studentkår samt föregående mottagningskoordinatorer starta rekryteringen av nya koordinatorer till nästa hösts inspark. Snart öppnar anmälningarna till nästa insparkskoordinator så är du intresserad, håll utkik på både hemsidan och Facebooksidan.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>