Veckorapport v 44

År: 
2018
Vecka: 
44

Pedagogiska priset

Denna veckan öppnades nomineringen för pedagogiska priset. Som student kan du nominera de lärare som du tycker extra mycket om. Som varje år, tilldelas priset på Nobeldagen under sittningen MatNatSex och Haddock arrangerar. Du kan nominera fram till och med den 18:e november. Detta gör du enklast genom att maila pedagogiskapriset@gota.gu.se. I mailet skriver du vilken lärare du vill nominera, vilken institution hen tillhör samt en kort text om varför just hen förtjänar priset.

Återrapportering av mottagningen

Några månader efter mottagningens slut var det dags att rapportera för naturvetenskapliga fakulteten hur mottagningen gick. För oss på Göta studentkår känns det som att det gått suveränt och vi är mycket glada över det. Vi vill även passa på att tacka alla koordinatorer, faddrar, arrangörer och såklart er nya studenter som deltog på mottagningen. Så småningom är det dags att hitta nya koordinatorer till nästa årets inspark. Håll utkik på både hemsidan och Facebook om du är intresserad att planera och arrnagera!

Möten med studenter

I samband med pedagogiska priset passade naturvetarsektionens ordförande Michel på att synas på botaniska trädgården. Som vanligt delades kaffe ut till studenterna som stannade och pratade med oss. Dessa tillfällen är superbra för att uppdatera sig om vad som händer inom Göta studentkår så stanna gärna och prata med oss nästa gång du ser oss!

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>