Veckorapport v 45

År: 
2018
Vecka: 
45

Sektionssammanträdande

Denna veckan började med ett sektionssammanträdande där alla Göta studentkårs sektionssordförande och viceordföranden träffades för att utveckla sektionens samarbete. Många idéer diskuterades och nya projekt och evenemeng kommer att ta fart snart. Efter det var det en sväng till O'learys där vi som medlemmar har lite deals!

Naturvetenskap Life-möte

Om några år kommer stora delar av naturverenskapliga fakulteten flytta till en helt ny byggnad. Idag så är byggnaden i planeringsfas och ordförande Michel tillträdde denna veckan på ett möte med styrgruppen för bygganden. Studenternas röst är superviktigt för det nya bygget så om du har input du vill att styrgruppen ska höra, ta då kontakt med ordförande Michel genom att maila natsek@gota.gu.se eller beök honom på kontoret på Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5A.

Utbildningsberedningen 

På fredagen var ordförande Michel på möte med utbildningsberedningen. Här samlas representanter från varje institution för att diskutera utbildningsrelaterade frågor. En av det viktigaste sakerna som diskuterades handlade om kursutvärderingar. Både Göta studentkår och Göteborgs universitet uppskattar om ni utför kursutvärderingar efter avslutad kurs. detta är ett utmärkt sätt att de univeristetet feedback på kursen ni läst och det är oerhört viktigt för att kursen ska bli bättre i framtiden! 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>