Lediga uppdrag

I menyn till vänster finns information om lediga uppdrag. Nedan finns beskrivningar av vad de olika organisationerna jobbar med för uppdrag.

De olika organisationerna

Göta studentkår
Göta studentkår behöver alltid engagerade studenter som vill påverka. Det finns massor av olika sätt att engagera sig inom kåren. Allt från uppdrag inom utbildningspolitiska frågor till pubverksamhet! Ta chansen att spetsa till ditt CV, träffa nya människor och samla på ny kunskap!  

Göteborgs universitets studentkårer - GUS
GUS är ett av Göta studentkårs samarbetsorgan, där vi tillsammans med de andra kårerna vid Göteborgs Universitet påverkar universitetet. GUS behöver starka studentrepresentanter till diverse uppdrag från biblioteksnämnden till universitetsstyrelsen. 

Göteborgs förenade studentkårer - GFS
GFS är en lokal samarbetsorgan som jobbar med politisk påverkan på kommunalnivå. Tillsammans med alla studentkårerna i Göteborg arbetar vi mot politikerna. GFS behöver studenter för olika tester, utredningar, studentrepresentantsuppdrag och så vidare. 

Sveriges förenade studentkårer - SFS
SFS är den nationella studentorganisationen i Sverige och den samlade studentrösten, som driver alla de gemensamma frågor som rör studenter på det nationella och internationella planet.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>