Ekonomikväll: Jan Bolmesson

Ekonomikväll: Jan Bolmesson

Plats:
Studenternas hus
Tid:
tisdag, 11 februari, 2020 - 17:00

Välkommen på ekonomikväll med Göta studentkår! Jan Bolmesson föreläser på temat "Kom igång med din egen pengamaskin".

Det blir en helkväll med föreläsning, mingel och mat (Vi erbjuder plock-buffé, all mat kommer att vara vegetarisk och laktosfri. Veganska alternativ finns med).

Ekonomikvällen är öppen för alla medlemmar av en studentkår på Göteborgs universitet, alltså Göta studentkår, HHGS (Handels), SAKS (Sahlgrenska) samt Konstkåren.

Kostnad för eventet är endast 30 kronor och betalas i förväg via Swish.

Anmälan

Fyll i informationen nedan och skicka in så kommer ett Swish-nummer att komma upp på skärmen. Swisha 30 kronor och din anmälan är klar! Du får ingen biljett utan du uppger ditt namn i entrén och visar kårleg (Mecenatappen eller Mecenatkortet).

Om föreläsningen:
Föreläsningen "Kom igång med din egen pengamaskin" handlar om hur du kan låta pengarna jobba hårt för dig istället för att du ska behöva jobba hårt för dem. Tack vare mer än 20 års erfarenhet av sparande kan Jan visa några av de saker som finansbranschen helst inte vill att du ska veta. Under föreläsningen går Jan genom tidlösa principer som har fungerat i alla tider, vad forskningen faktiskt säger fungerar och hur du kan applicera det rent praktiskt.

Introduktion:
Jan Bolmeson är civilingenjören som sadlade om och började folkbilda om privatekonomi och sparande. Genom podden och bloggen RikaTillsammans ger han varje vecka konkreta tips, råd, verktyg och inspiration för att du ska kunna ta din privatekonomi och sparande till nästa nivå på ett enkelt och roligt sätt. Jan är författare till boken "Gör ditt barn rikt", han har föreläst för tiotusentals deltagare inom ramen för Balansekonomi och han har citerats i allt från SVT och Sveriges Radio till alla stora dagstidningar.

Anmäl dig här

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>