Ekonomikväll på Studenternas hus

Ekonomikväll på Studenternas hus

Plats:
Lingsalen, Studenternas hus
Tid:
tisdag, 28 maj, 2019 - 17:00

Välkommen till en exklusiv ekonomikväll på Studenternas hus!

Tisdagen den 28 maj bjuder Göta studentkår, i samarbete med Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, in till en ekonomikväll exklusivt för våra medlemmar.

Under kvällen delar Anna Svahn och Emma Persson med sig av sina erfarenheter och tips.

Efteråt bjuder vi på mingelmiddag. Då får du också chansen att ställa dina frågor till Anna och Emma samt diskutera ekonomi på ett antal olika teman.

Eventet är gratis och exklusivt för medlemmar i Göta studentkår. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller! Obs! Anmälan till eventet är nu stängd.

Inte medlem? Du kan bli det här 

Följ facebook-eventet för löpande information >>

Schema (preliminärt)

17.00 Göta studentkår och Länsförsäkringar hälsar välkomna

17.15 Hur tar man egentligen makten över sin ekonomi så att man hittar sparutrymmet? Emma Persson från Länsförsäkringar berättar hur man kommer igång med sitt sparande.

18.00 Hur går man från att spara till att investera? Anna Svahn berättar om hur man får sina sparade pengar att växa.

18.45 Mingelmiddag med möjlighet att ställa frågor och diskutera sparande, investeringar med mera.

OM ANNA SVAHN

Anna Svahn är 25-åringen som på kort tid seglat upp och tagit plats för att göra sparande och investeringar mer tillgängligt för alla. Anna är författare till boken ”Investeringsguiden: så kommer du igång med ditt sparande" och driver Economista och Feminvest - två av de största investerarnätverken i Sverige med närmare 150 000 kvinnor. Dessutom utsedd till en av VA:s Supertalanger 2018.

 

 

OM EMMA PERSSON

Emma Persson är privatekonom på Länsförsäkringar och hoppas kunna inspirera och motivera till ett bättre sparande och en mer hållbar privatekonomi. Emma inriktar sig på bostadsmarknaden, sparande, pension, familjeekonomi och försäkring. Bevakar händelser som påverkar privatekonomin ur individens perspektiv och hur man bygger en finansiell trygghet för sig själv och sin familj.

 

Anmälan

Anmälan till eventet är nu stängd.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>