Skip to main content
Bild på några av årets heltidare.

Sök till Göta studentkårs valberedning

Tycker du att det är viktigt vilka som representerar Göta studentkår? Gillar du medlemsdemokrati och transparenta val? Då är valberedningen något för dig!

Göta studentkårs valberedning rekryterar personer till de poster som ska valberedas. Det handlar alltså bland annat om vem som ska bli ordförande, sektionsordförande och andra heltidarposter. Valberedningen väljer sedan ut vilka kandidater man anser vara mest lämpliga och förordar dem till fullmäktige, som sedan genomför själva valet.

Som ledamot i valberedningen får du vara med påverka vilka som ska representera dig och din studentkår det kommande verksamhetsåret. Det här är alltså ett mycket viktig uppdrag där det gäller att få fram rätt personer som kan fortsätta utveckla Göta studentkår så att studenter vid Göteborgs universitet får en studietid att minnas och en utbildning att vara stolt över. 

Vill du vara med och vaska fram nästa års guldkorn? Ta chansen och bli Humanistsektionens ledamot i valberedningen. Anmäl dig via formuläret. Ansökan stänger den 8/11 23:59.

Har du frågor eller vill veta mer? Maila humsek@gota.gu.se

Formulär för valberedningen

Valberedningens arbetsordning