Nu kan DU designa höstens götakasse!

Datum: 
fredag, 5 april, 2019

Varje terminsstart delar vi ut hundratals goodiebags till nya studenter. Nu får DU chansen att bestämma hur den skall se ut! Alla medlemmar i Göta studentkår kan delta i tävlingen. Sista dag att skicka in ditt bidrag är 10 maj.

Tävlingsregler

Din design skall vara begränsad till max 3 färger. Vi ser företrädesvis att designen är gjord i en (1) färg, exempelvis svart mot en vit bakgrund. Detta på grund av begränsningar i hur vi kan trycka. Det är fullt tillåtet att komma med förslag om vilken färg som motivet skall vara i, samt vilken färg du företrädesvis önskar att påsen är. Exempelvis ”Jag tänker mig ett gult motiv mot en mörkblå påse”.

Datorgjorda bidrag

Om du gjort din design i ett ritprogram på en dator eller telefon/surfplatta måste originalfilen skickas till Göta studentkår. Detta för att vi skall kunna skapa korrekta tryckfiler till tryckeriet som producerar påsen. Om du redan innan du börjar skissa på ditt designförslag vill ha mer utförlig information om hur tryckfiler bör skapas, kontakta kommunikation@gota.gu.se. Detta är dock inget krav för att kunna delta i tävlingen.

Observera att Göta studentkår förbehåller sig rätten att vid behov ändra eller modifiera designen för att korrekta tryckfiler skall kunna skapas i händelse av att ditt motiv vinner tävlingen.

Bidrag tecknade ”för hand”

Rita din ”färdiga” design på ett vitt papper med en svart penna, oavsett om du har andra idéer om vilka färger som skall användas i den slutgiltiga produkten. Det går att trycka i vilken färg som helst oavsett vilken färg tryckfilen innehåller.

Din teckning måste lämnas in fysiskt till Göta studentkår för att vi skall kunna scanna den och skapa tryckfiler till tryckeriet som producerar påsen.

Observera att Göta studentkår förbehåller sig rätten att vid behov ändra eller modifiera designen för att korrekta tryckfiler skall kunna skapas i händelse av att ditt motiv vinner tävlingen.

Skicka ditt förslag till gotakassen@gota.gu.se, alternativt lämna in ditt designförslag fysiskt till kårexpeditionen i Studenternas hus på Götabergsgatan 17 senast fredagen den 10 maj.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>