Veckorapport v2-3

Veckorapport v2-3

Plats:
Göteborg
Tid:
måndag, 21 januari, 2019 - 14:21

Verksamhetsplanen 19/20
Bara drygt halva verksamhetsåret har gått, men det är redan dags att börja sätta mål för arbetet efter sommaren. Vad tycker du att Göta studentkår ska satsa på? Förbättrad kommunikation, att synas mer i debattartiklar eller arbeta mer med internationalisering gentemot universitetet? Hör gärna av dig till samsek@gota.gu.se med förslag!

 

Arbetsmiljön på fakulteten
Samhällsvetarsektionens presidium och SHAMO (studenthuvudarbetsmiljöombud) hade möte med PIL-enheten för att föra fram hur studenter upplever universitetets studiemiljöer och vilka behov av förbättringar som finns. Detta är en del av en kartläggning som universitetet nu genomför för att få en mer samlad bild av hur institutionerna jobbar med att förbättra studenternas lär- och studiemiljö och studenternas behov. Vi lyfte bland annat behovet av fler studieplatser, större tydlighet kring säkerhet och brandskydd och förbättrat bokningsystem för grupprum.

 

Eftersökes: Studentrepresentant till institutionsrådet på Statsvetenskapliga institutionen
Intresserad av att påverka din utbildning och få insyn i hur en statlig myndighet arbetar? Nu söker vi ny studentrepresentant till Statsvetenskapliga institutionsrådet och beslutsmöten med prefekt. Institutionsrådet är ett forum för dialog och diskussion gällande strategiska frågor i institutionens verksamhet. Som studentrepresentant tillför du ett studentperspektiv i de frågor som tas upp. Vid intresse hör du av dig till Demos, SG Europa eller studentgruppen IAGG.

Inspark
DET ÄR DAGS! Äntligen är terminens roligaste veckor här! Tillsammans med representanter från våra studentgrupper och kårföreningar har vice ordförande Patrik planerat färdigt, och nu smäller det! Redan på onsdag hålls det första gemensamma eventet i Kafé Haga! vi är SÅ peppade!
Info om insparken hittar ni här!

Ute och ränner..
Under de första veckorna på terminen kan det vara något svårare att få tag på både Ordförande Elin och Vice ordförande Patrik. Det är mycket klasspressentationer, informationsbord och event som ska genomföras. Det går alltid bra att ringa, skicka ett mail eller höra av sig på facebook om vi inte skulle vara inne på kontoret!

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>