Veckorapport v4-5

Veckorapport v4-5

Plats:
Göteborg
Tid:
tisdag, 5 februari, 2019 - 15:38

Veckorapport v. 4-5

 

Styrelsemöte
Samhällsvetarsektionens styrelse hade sitt första möte för terminen och det sjätte för verksamhetsåret. Den stora punkten på dagordningen var uppföljning av verksamhetsplanen- har vi levt upp till våra mål och vad har vi kvar att göra? Slutsatsen blev att de flesta mål är på god väg att uppfyllas. Exempelvis har vi jobbat hårt för att få till ett närmare samarbete mellan sektionen och våra föreningar, något som märkts genom fler gemensamma evenemang under årets två insparkar och bildandet av festutskottet pinSAM, som består av representanter från olika föreningar.

 

Årsmöte med Pegasus
Ordförande Elin fanns på plats när personalvetarnas kårförening, Pegasus, den 25 januari höll årsmöte. En ny styrelse valdes och det gångna årets många verksamheter redovisades. Bland annat har sittningar, arbetsmarknadsdag och mentorskapsprogram har hunnits med! Pluggar du till personalvetare och vill engagera dig i något kul och viktigt under studietiden? Hör av dig till föreningen på facebook eller klicka dig in på deras hemsida.

 

Intervju med fullmäktigeledamot Henrik Moldén
Snart stundar kårvalet! För att studentkåren ska ha ett välfungerande fullmäktige krävs att engagerade medlemmar ställer upp som kandidater och blir valda till fullmäktige under Kårvalet i slutet av mars. Men vad innebär det egentligen att sitta som ledamot i Göta studentkårs fullmäktige? Läs intervjun med fullmäktigeledamot Henrik, som läser vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, här.

Inspark
Insparken är i stort genomförd! Nu återstår bara finalsitting på Skansen Kronan! Vi har haft tre veckor fyllda med aktiviteter, tävlingar, lek och utmaningar! Våra studentgrupper har gjort ett fantastiskt jobb med att få de nya studenterna att känna sig välkomna i Göteborg, vi lyfter på hatten för det!

Vi har sjungit karaoke, dansat på bord, häng på pubar, spelat beerpong, you name it!
Tack för tre fantastiska veckor!

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>