Samhällsvetarsektionens Inspark

Inspark VT2020

Välkommen och stort grattis till din blivande plats på Universitet, vi på Göta studentkår välkomnar dig med öppna armar och bjuder in till ett riktigt firande, nämligen inspark!

På samhällsvetarsektionen har varje program en egen sektionsförening som planerar och arrangerar insparken tillsammans med Göta studentkår. De flesta eventen kommer du att spendera med dina framtida klassisar förutom ett par event där vi slår på stort och öppnar upp för alla nya studenter!

Här hittar du din förening samt deras första event!

Media och kommunikationsvetenskap – Gaudium – Barhäng 18e Jan

Statsvetenskap – Demos – Pubrunda 17e Jan

Offentlig förvaltning – Politeia – Barhäng 17e Jan

Socionom – Socialpatrullen – Bio 26e jan

Psykologi – Psykrådet – Välkomsthäng 18e Jan

Ett bra tips är att följa din tillhörande förening på facebook och instagram för att inte missa någon information!

Göta studentkårs gemensamma event

23 Jan Hemmafest

Göta studentkår bjuder in till fest med hemmafestanda! Det kommer finnas karaoke, beerpong och massor med annat sköj! Håll utkik på vår facebook för information, kommer ut inom kort!

30 Jan Fulsittning Afterski-tema

Vad vore studentlivet utan en sittning? Inget. Enligt tradition anordnar Göta studentkår en fulsittning och årets tema är Afterski. Ta på dig understället, skidglajjorna och pjäxorna och förbered dig på en hejdundrande kväll. Stök utlovas. Mer information hittar ni även där på Götas facebooksida.

8 Feb Finalsittning

Vi avrundar vårterminens inspark med lyx och flärd med en finsittning. Putsa upp skorna, stryk finskjortan och kamma håret för nu ska det inte hållas igen. Mer info finns även där på vår facebook!

Om du inte vet hur du kontaktar din sektionsförening eller inte kan se deras event, skicka ett PM till oss på facebook så hjälper vi dig!

Hej du som ska börja plugga!

Och grattis, du kommer tillhöra Göteborgs Universitets bästa fakultet, den samhällsvetenskapliga.

Göta studentkårs verksamhet är uppdelad i sektioner, och det är vi på Samhällsvetarsektionen som kommer ta hand om dig. Vi ser enormt mycket fram emot att lära känna dig och vi hoppas att du kommer vilja delta i vår inspark!

Insparken sträcker sig över de tre första veckorna på terminen. Syftet med insparken är att ge dig en möjlighet att under avslappnade och roliga förhållanden lära känna dina studiekamrater, oss på kåren och din studentstad Göteborg! Insparken kommer bestå av tre olika event arrangerade av oss på Göta och däremellan kommer Samhällsvetarsektionens sexmästeri och sektionsföreningar att arrangera egna event, somliga specifika för den utbildningen du kommer studera.

De flesta eventen är öppna för samtliga studenter men det kommer vara fördelaktigt att vara kårmedlem redan vid insparkens start, för att kunna ta del av rabatterade priser och andra förmåner. Medlem blir du enklast genom att klicka på länken nedan och sedan följa instruktionerna.

Undrar du någonting mer om Inspark VT20? Följ länken för vidare information i evenemanget på Facebook eller mejla till oss på samsek@gota.gu.se (sektionsordförande Ludvig) eller vice.samsek@gota.gu.se (vice sektionsordförande Victoria).

Vi ses!

Bli medlem i Göta studentkår; https://medlem.gotastudentkar.se/snabbetalning/

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>