Samhällsvetarsektionens Inspark

Insparksschema – Samhällsvetarsektionen HT19

Observera att detta schema endast utgör de aktiviteter som anordnas för hela Samhällsvetarsektionens studenter. Sektionsföreningarna på respektive program har massor av aktiviteter utöver dessa. Om du inte vet hur du kontaktar din sektionsförening eller kan se deras event, skicka ett PM till oss på facebook så hjälper vi dig!

31 augusti – Kick off i Slottsskogen – Start 13:00

4 september – PinSAM pubrunda – 17:0

5 september – Föreningsdag, gemensamt för alla fakulteter – Slottsskogen 17:00

10 september – Aktivitet med SVETT i Slottsskogen - 16:00

12 september – Gemensam fulsittning 90-tals tema, Kafé Haga – 18:30

17 september – CampusCampen, Slottsskogen – 16:00

21 september – Finalsittning, Bellmans Salonger

Hej du som ska börja plugga i höst!

Och grattis, du kommer tillhöra Göteborgs Universitets bästa fakultet, den samhällsvetenskapliga.

Göta studentkårs verksamhet är uppdelad i sektioner, och det är vi på Samhällsvetarsektionen som kommer ta hand om dig. Vi ser enormt mycket fram emot att lära känna dig och vi hoppas att du kommer vilja delta i vår inspark!

Insparken HT19 startar den 31 augusti och sträcker sig över de tre första veckorna på terminen. Syftet med insparken är att ge dig en möjlighet att under avslappnade och roliga förhållanden lära känna dina studiekamrater, oss på kåren och din studentstad Göteborg! Insparken kommer bestå av sju olika event arrangerade av oss på Göta och däremellan kommer Samhällsvetarsektionens sexmästeri och sektionsföreningar att arrangera egna event, somliga specifika för den utbildningen du kommer studera.

De flesta eventen är öppna för samtliga studenter men det kommer vara fördelaktigt att vara kårmedlem redan vid insparkens start, för att kunna ta del av rabatterade priser och andra förmåner. Medlem blir du enklast genom att klicka på länken nedan och sedan följa instruktionerna (observera att du inte kan bli medlem före den 5 augusti när vårt medlemssystem är tillbaka från semestern!).

Undrar du någonting mer om Inspark HT19? Följ länken nedan för vidare information i evenemanget på Facebook eller mejla till oss på samsek@gota.gu.se (sektionsordförande Ludvig) eller vice.samsek@gota.gu.se (vice sektionsordförande Victoria).

Vi ses i höst!

Bli medlem i Göta studentkår; https://medlem.gotastudentkar.se/snabbetalning/

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>