Klädbytardag

Klädbytardag

Plats:
Studenternas hus, Götabergsgatan 17
Tid:
fredag, 25 januari, 2019 - 17:00

Har du en garderob som svämmar över? Eller kanske vill du bli av med det där plagget som du egentligen gillar men aldrig använder? Kom då till Göta studentkårs Klädbytardag och förnya garderoben utan att påfresta varken plånboken eller miljön.

Hur kommer detta spektakel gå till då?
Klockan 17.00 börjar inlämningen och då kommer ni kunna lämna in kläder och få tillbaka biljetter som ni sedan kan hämta ut kläder för när själva bytet drar igång. Medan vi förbereder kläderna för bytet kommer det bjudas på hembakad fika (gratis för Göta studentkårs medlemmar) och det kommer också finnas lite tävlingar och annat kul att göra under tiden. Självklart kommer det finnas möjlighet att bli kårmedlem på plats. Det kommer vara möjligt att lämna in så många plagg som du känner för men du kommer max kunna få tillbaka 5 biljetter. Alla kläder som blir över efter bytet kommer vi lämna till Emmaus klädboxar. Runt 17.30 kommer bytet dra igång för fullt.

Saker som är viktiga att tänka på
- De kläder som lämnas in ska vara i bra skick och tvättade. Tänk på att lämna in kläder som du tror att någon annan skulle gilla, så inte din gamla pyjamaströja sedan 8:an eller liknande.
- Vi tar ej emot badkläder, underkläder eller barnkläder.

Följ vårt facebook-event för löpande information! >>

Varmt välkomna!

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>