Naturvetarsektionens Inspark

Varmt välkommen till Naturvetarsektionens inspark! Vi kommer starta veckorna med en presentation av Göta studentkår och insparken. Efter det så fortsätter dagen med massa annat roligt! Att delta i insparken är ett perfekt sätt att lära känna klasskompisar och andra personer på Naturvetarsektionen och dessutom en möjlighet att få ta del av den stora gemenskap som Göta studentkår erbjuder!

Insparken startar Måndag 19 augusti 2019 kl. 15:00 på Studenternas hus, Götabergsgatan 17

Följ Insparken på facebook!

På vår facebooksida hittar du den senaste informationen om Naturvetarnas inspark. Där finns också grupper att gå med i och facebook-event för alla arrangemang vi har under insparken så att du kan hålla dig uppdaterad.

Till facebooksidan >>

Vad tycker tidigare deltagare om Insparken?

Johan, miljövetenskapliga programmet

Jag tyckte Insparken var bra! Jag var lite skeptiskt till den innan jag började, eftersom jag inte visste vad jag skulle förvänta mig, men efter mitt första event så insåg jag att det var supernajs!

Det bästa var blandningen av människor. Jag var lite orolig att det bara skulle vara massa 19-åringar men när jag kom dit så blev jag positiv bemött av blandningen av människor och åldrar. Man kände sig väldigt välkommen och delaktig direkt!

Jag rekommenderar Insparken starkt. Det är event som är gjorda för att man ska kunna träffa nya människor, lära känna studentlivet och få en inblick i studentkårens engagemang. Om du är osäker eller känner sig otaggad, testa på att gå på ett event i så fall, du kommer inte ångra dig!

Martina, biologiprogrammet

Insparken hjälpte mig jättemycket som nyinflyttad och jag umgås fortfarande främst med de andra studenter jag träffade då. Jag uppskattade mest de event där jag lärde känna stan bättre men jag rekommenderar starkt att gå på insparken även om du bott i Göteborg hela livet.

Lovisa, miljövetenskapliga programmet

Jag tyckte Insparken var rolig, ibland var det dock nästan lite för lugnt. Man blev aldrig hetsad till något vilket uppskattades mycket. Jag rekommenderar absolut andra studenter som ska börja på GU att gå på Insparken. Det är ett bra sätt att lära känna festföreningarna, äldre studenter och nya studenter! Det bästa med Insparken var alla nya människor man lärde känna.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>