Pedagogens Inspark

https://www.facebook.com/gotautsek/

Ska du börja plugga på GU? Ska du bli lärare, hälsocoach eller något annat inom utbildningvetenskap eller kost- och idrottsvetenskap i höst? Häng med på Insparken!

Pedagogens inspark VT20 är en 2-veckorsperiod fylld med olika och roliga aktiviteter för nya studenter som nu börjar läsa på Utbildningsvetenskapliga fakulteten (Pedagogen).

Insparken startar när terminen kickar igång, den 20/1. På insparken får du som ny student chansen att lära dig mer om att studera på universitetet, lära känna andra som pluggar och skaffa vänner för livet. Insparken arrangeras av Göta studentkår.

Möt gudphaddrarna! Du når dem via instagram eller på gudphadder@gmail.com.

I facebookgruppen: Pedagogens Inspark VT20 får du all information du behöver för att hänga på insparken. Där hittar du också mer information om tider och platser för alla event.

Följ också vår Instagram: @pedagogens_inspark. Där dyker ny information upp hela tiden!

Det är Insparkskoordinatorerna/Gudphaddrarna som planerar Insparken för de nya studenterna. Har du några funderingar så kan du kontakta dem direkt via instagram-kontot ovan! Du når dem också på mejladress: gudphadder@gmail.com eller genom att skicka ett PM på facebook till Göta studentkårs utbildningsvetenskapliga sektion eller någon av administratörerna i facebookgruppen.

Vi ses!

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>