Pedagogens Inspark

https://www.facebook.com/gotautsek/Ska du börja plugga på GU? Ska du bli lärare, hälsocoach eller något annat inom utbildningvetenskap eller kost- och idrottsvetenskap i höst? Häng med på Insparken!

Gå med i vår facebook-grupp. Där kommer vi lägga upp allt du behöver veta inför, under och efter insparken. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad. Vi ses den 2 september!

Pedagogens inspark HT19 är en 3-veckorsperiod fylld med olika och roliga aktiviteter för nya studenter som börjar läsa på Utbildningsvetenskapliga fakulteten (Pedagogen) i höst.

Insparken startar när terminen kickar igång, den 2/9, och pågår fram till den 21/9. På insparken får du som ny student chansen att lära dig mer om att studera på universitetet, lära känna andra som pluggar och skaffa vänner för livet. Insparken arrangeras av Göta studentkår.

I facebookgruppen: Pedagogens Inspark HT19 får du all information du behöver för att hänga på insparken. Följ också vår Instagram: @pedagogens_inspark. Där kommer mer information dyka upp när det närmar sig.

Det är Insparkskoordinatorerna/Gudphaddrarna som planerar Insparken för de nya studenterna. Har du några funderingar och vill kontakta dessa kan du göra det på mejladress: gudphadder@gmail.com eller genom att skicka ett PM på facebook till Göta studentkårs utbildningsvetenskapliga sektion eller någon av administratörerna i facebookgruppen.

Vi ses i september!

Preliminärt schema för Insparken

Understruken = betalaktivitet

Vecka 1:

Mån 2/9 - Intro m. grillning och lekar

Tis 3/9 - Fångarna på Pedagogen

Ons 4/9 - PUB

Tors 5/9 - Föreningsdag

Fre 6/9 - Spårvagnsrace + PUB

Lör 7/9 -  Övningssittning

 

Vecka 2:

Mån 9/9 - Programdag med lekar/spel

Tis 10/9 - Phaddrar vs. Rookies

Ons- 11/9 - Överraskning (inte spikad)

Tors 12/9 - Brädspelskväll & pluggstuga

Fre 13/9 - Silent disco

Lör 14/9 - Temasittning

 

Vecka 3:

Mån 16/9 - Lådbilsbygge

Tis 17/9 - Lådbilsrace

Ons 18/9 - Amazing race

Tors 19/9 - Pubrunda

Fre 20/9 - Filmredovisning

Lör 21/9 - Finalsittning på Kantinen

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>