Naturvetarsektionen

Välkommen till Naturvetarsektionen!

Naturvetarsektionens säte finner du i Geovetearcentrum men vi representerar alla naturvetenskapliga program på Göteborgs universitet oavsett var de är placerade. Vi arbetar med utbidningsbevakning, arbetsmiljö och studiesociala frågor. Detta innebär att vi tillsätter studentrepresentanter till fakultetens och institutionernas olika råd, arbetsgrupper och styrelser. 

Hos oss finns flera studentgrupper som representerar dig som student mot universitetet i frågor som gäller din utbildning. De anordnar även studiesociala aktiviteter, pluggkvällar med mera.

Genom våra sexmästerier engagerar sig studenter på naturvetarsektionen i studiesociala aktiviteter. Dessa kan vara pub/fest, sittningar och myket mera. Är du intresserad av deras verksamhet så kan du alltid ta kontakt med dem. Mer information om Matnatsex och Haddock hittar du på deras respektive facebooksida.

Mig hittar du vid Geovetarcentrums ingång på Guldhedsgatan 5A. Är jag inte på plats? Ring eller maila! 

 

Ordförande Felix Gustafson

natsek@gota.gu.se

0704 833 483

Studentrepresentanter

Studentrepresentanter på fakultetsnivå

 

Fakultetsstyrelsen

  • Julia Cederbrant
  • Micaela Maurin

 

Forskningsberedningen

  • Vakant

 

Utbildningsberedningen

Felix Gustafsson

Ville Stålnacke

Julia Cederbrant (ersättare)

 

Forskarutbildningsberedningen

Tilda Karström Hettman

 

Samverkansberedningen

Vakant

Ny termin, nya möjligheter!

Hej!

 

Nu kan du rösta i Kårvalet2019

Nu drar Kårvalet2019 igång. Från den 1 till den 14 april kan du rösta fram den kandidat som du vill skall företräda dig i Kårfullmäktige 2019/2020, Göta studentkårs högsta beslutande organ.

Studentrepresentanter sökes!

Vi söker studentrepresentanter till olika fakultetsuppdrag! Vill du vara med att bestämma den framtida campusmiljön på campus Medicinareberget?

Vill du arrangera höstterminens inspark?

Snart är det dags att börja preppa inför höstterminens inspark!

Nu söker vi koordinatorer för höstens inspark som kommer att äga rum slutet av augusti till början av september.

Utdelning av Pedagogiska priset

Update av pedagogiska priset

Veckorapport V.46

Revidering av styrdokument

På måndagen var ordförande Michel på studenternas hus för att revidera styrdokument. Denna gången arbetade arbetsgruppen med kontraktet för mottagningskoordinatorer. Dokumentet blev klart och ska nu skickas till Fullmäktige innan det kan antas

Likabehandlingsgruppen

Veckorapport v 45

Sektionssammanträdande

Denna veckan började med ett sektionssammanträdande där alla Göta studentkårs sektionssordförande och viceordföranden träffades för att utveckla sektionens samarbete. Många idéer diskuterades och nya projekt och evenemeng kommer att ta fart snart. Efter det var det en sväng till O'learys där vi som medlemmar har lite deals!

Naturvetenskap Life-möte

Veckorapport v 44

Pedagogiska priset

Denna veckan öppnades nomineringen för pedagogiska priset. Som student kan du nominera de lärare som du tycker extra mycket om. Som varje år, tilldelas priset på Nobeldagen under sittningen MatNatSex och Haddock arrangerar. Du kan nominera fram till och med den 18:e november. Detta gör du enklast genom att maila pedagogiskapriset@gota.gu.se. I mailet skriver du vilken lärare du vill nominera, vilken institution hen tillhör samt en kort text om varför just hen förtjänar priset.

Veckorapport v 43

Styrelsemöte 3

Denna veckan var det dags igen för naturvetarsektionens styrelse att sammanträda för ett möte. Som vanligt rapporterade våra studentrepresentanter om vad som sker på de olika beredningarna de sitter i och sektionsordföranden har även uppdaterat styrelsen om uppdragen han tagit på sig. Två nya studentrepresentanter har tillsatts i bedömargruppen för kvalitetsgranskning. Till denna gruppen återstår 4 lediga platser som du kan söka till. Om du vill ta del av detta och vill ha information så kontakta sektionsordförande Michel.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>

Subscribe to RSS - Naturvetarsektionen