Insparken 2019

Varje höst arrangerar Göta studentkår Naturvetarsektionen en inspark för alla nya naturvetarstudenter som börjar på Göteborgs universitet. 

Vill du ha mer information om insparken och dess aktiviteter kan du hitta det på Mottagningens hemsida och insparkens Facebooksida

 

Insparken 2019 arrangeras i slutet av augusti. Då anordnar våra koordinatorer, sexmästerier och studentgrupper på sektionen en inspark för de nya naturvetarna på Göteborgs universitet. Vi håller pubar, sittningar, pluggstugor, en spårvagnstur och mycket mer! Glöm inte att följa hela insparken på Instagram!

Nu söker vi nya insparkskoordinatorer!

Är du sugen på att vara koordinator för höstens inspark? Då kan du söka redan nu! 

Missa inte tillfället att vara huvudansvarig för insparken 2019. Som koordinator kommer du och resterande koordinatorer planera och lägga grunden för insparken. Detta är ett suveränt tillfälle att ta ett roligt och lärorikt uppdrag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken roll du vill ta på dig. 

 

Sök genom att fylla i formuläret!

https://goo.gl/forms/hUoQ7vU9Nw2KUA6H3

 

Till dig som skall vara phadder

Vad roligt att höra att du vill bli phadder för insparken 2019! Som phadder är du med och välkomnar förstaårsstudenterna till studentlivet och har en massa roligt ihop under hela insparken (och kanske även efteråt). Du får också möjlighet att vara med i ett fräckt phadderhäng precis innan insparken för att peppa igång hela gänget. Och självklart så blir du bjuden till en tacksittning efteråt som ett tack för din phadderinsats!

 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>