Organisation

 

Göta studentkårs naturvetenskapliga sektion jobbar både med och mot Goteborgs universitets naturvetenskapliga fakultet. Detta genom att vi har studentrepresentanter som försäkrar utbildningskvalitét och goda satsningar som gynnar studenterna.

Institutionerna och studentgrupperna

Fakulteten består av sju olika institutioner. Där jobbar åtta olika studentgrupper inom Göta studentkår för att påverka i respektive institution. Det finns en studentgrupp per institution, förutom i institutionen för biologi och miljövetenskap där två studentgrupper finns representerade. Dessa studentgrupper designerar studenter till de representantposter som finns inom institutionerna, så om du är intresserad av uppdrag på institutionsnivå så är det dessa som du ska vända dig till.

Mer information om studentgrupperna och vilka som finns hittar du HÄR.

Fakulteten och naturvetarsektionen

Sektionsstyrelsen är det högsta organet inom Göta studentkårs naturvetenskapliga sektion. Vårt uppdrag är att försöka koordinera studentgrupperna såväl som våra föreningar och bestämmer hur vi ska arbeta framåt. Vi är också de som designerar studenter till uppdrag på fakultetsnivå.

 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>