Samhällsvetarsektionen

Välkommen till Samhällsvetarsektionen!

Här arbetar vi med utbildningsbevakning, arbetsmiljö och studiesociala frågor. Det betyder att vi tillsätter studentrepresentanter vid den Samhällsvetenskapliga fakulteten, både på institutions- och fakultetsnivå. Vi finns här för att ta emot problem och förslag till förbättringar från studenter och skapar fantastiska evenemang!

Samhällsvetarsektionen och våra sektionsföreningar, som arbetar lokalt vid olika utbildningsprogram, arbetar ständigt för att du och alla andra studenter på Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet ska få en högkvalitativ utbildning och ha det roligt vid sidan av studierna!

Vill du veta mer om vilka studentgrupper som finns där du läser? Kolla i listan till vänster under Studentgrupper, sexmästerier och studentkommittéer! Saknar du en studentgrupp för det du studerar? Vi hjälper dig gärna med att starta upp en. Alla är självklart välkomna att delta och engagera sig!

Du hittar oss på Campus Haga, Sprängkullsgatan 19. Gå upp en trappa, och när du kommer ut från trapphuset är det första dörren på vänstersidan. Vi finns på plats vardagar 9-17, men är ofta borta på möten. Boka gärna in en tid!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss gärna!

Ordförande Ludvig Hjelm

samsek@gota.gu.se

0737-33 60 81

Vice Ordförande Victoria Sandberg

vice.samsek@gota.gu.se

0709-40 40 89

Gilla gärna vår Facebook-sida eller följ oss på Instagram för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på sektionen!

 

 

Timbuktu & Damn! - Konsert Studenternas hus

TIMBUKTU KOMMER TILL STUDENTERNAS HUS!

Tillsammans med följeslagarna i bandet Damn! ger han en exklusiv spelning för studenter vid Göteborgs universitet. Det blir höstterminens stora avslutning, detta vill du inte missa!

-------BILJETTER-------
Biljetterna släpps tisdag den 26 november endast för medlemmar i Göta studentkår via medlemsportalen.

https://medlem.gotastudentkar.se/event

PinSAM redo för inspark!

Insparken HT19 nörmar sig och Götas Samhällsvatarsektion kan stolt presentea PinSAM, vårt nystartade festutskott, som en av medarangörerna. 

Vi söker insparkskoordinator!

Gillar du att se till att saker händer och att hjälpa nya studenter att förstå sig på studentlivet?

Tacksamgalan 2019

[English below!]

Välkomna till TackSAM-galan 2019!

Den 16 maj går Samhällsvetarsektionens årliga (nåja) gala för sektionens alla eldsjälar av stapeln!

Skådespelare, artister och idrottsstjärnor i all ära, men det finns de som gjort sig än mer förtjänta av en gala, och det är ni! Verksamhetsåret 18/19 rör sig mot sitt slut, och vilket år det har varit!

Nu kan du rösta i Kårvalet2019

Nu drar Kårvalet2019 igång. Från den 1 till den 14 april kan du rösta fram den kandidat som du vill skall företräda dig i Kårfullmäktige 2019/2020, Göta studentkårs högsta beslutande organ.

Veckorapport v6-7

Veckorapport v. 6-7
 

Lunchföreläsning: Göteborgs stad

Till dig som läser till socionom!

Göteborgs Stad bjuder på lunch och föreläsning 5/3

Tillsammans med Spira bjuder Göteborgs Stad in till en lunchföreläsning.

Caterina Jimenez är nyutbildad socionom och sedan 1 år tillbaka chef inom IFO i Västra Göteborg. Lyssna på Caterina när hon berättar om vägen dit och vilka utmaningar hon möter i sitt arbete. Vi kommer också få höra Mette Myrin som berättar om hur hennes team arbetar med att attrahera morgondagens chefer och vad som krävs av framtidens ledare!

Veckorapport v4-5

Veckorapport v. 4-5

 

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>

Subscribe to RSS - Samhällsvetarsektionen