Pegasus

Hej!

Pegasus är en kårförening för studenter vid Personalvetarprogrammet vid Göteborgs universitet. Vår förening består av engagerade studenter som tillsammans arbetar för att vi ska kunna få en så bra studietid som möjligt genom både studiebevakning och studiesociala aktiviteter!

Vårt mål är att under ett år anordna en rad olika aktiviteter och att det skall finnas något för alla. Vi håller i sittningar och har ett kontinuerligt pubquiz som vi brukar ha på Noba i Vasastan. För de nya studenterna vid Personalvetarprogrammet anordnar vi en inspark med aktiviteter för att välkomna studenterna till programmet, universitetet och Göteborg. Vi vill ge dem en bra start på sin studietid. Det är ett väldigt bra tillfälle att lära känna sina nya klasskompisar, de äldre studenterna och insparken har varit väldigt lyckad och uppskattad av studenterna. Årets schema hittar du längst ner på denna sida

Om du som ny student läser det här, vill vi hälsa dig hjärtligt välkommen och vi hoppas att vi ses i början på september under någon eller några av aktiviteterna.

Under vårterminen anordnar Pegasus och Advantum kompetens ett mentorskapsprogram tillsammans. Det är för studenterna i årskurs två och tanken är att studenterna skall få en tydlig koppling till arbetslivet. Vi är också mycket stolta över vår egen arbetsmarknadsdag under vårterminen. Det är en dag då studenterna har möjlighet till att få hjälp med CV-granskning samt chansen att delta i workshops, seminarier samt lyssna på intressanta och inspirerande föreläsningar.

På vår hemsida kan du hitta bilder, information och annat som kan vara bra att veta om oss. Om du har några frågor eller funderingar, hör gärna av dig! Våra kontaktuppgifter finns nedanför här. Vi har även en Facebooksida som vi försöker hålla uppdaterad med det mest aktuella, kolla gärna in den och gilla vår sida!

 

 

Mail

info@pegasusgbg.se

LinkedIn
PegasusGbg

Facebook
Pegasus Göteborg

YouTube
Pegasus Gbg

Instagram
@Pegasusgbg

Twitter
@pegasusgbg

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>