



# Protokoll: IT-sektionens styrelsemöte 1 Verksamhetsåret 2021/22

**Datum:** 2021-08-18

Tid: 14:00 Plats: Zoom

Kallade: IT-sektionens styrelse 21/22, kallelse@gota.gu.se

Närvarande: Thor Axell\*, Sara Börjesson\*, Emil Rådinger\*, Kasper Tedenljung\*, Richard

Novenius\*, Valentina Quintero Pinto\*, Maja Wennroth\*,

\*=Röstberättigade

# § 1 Preliminärer

§ 1.1 Mötets öppnande och behöriga utlysande

Föredragande: Thor Axell

Thor Axell öppnar mötet klockan 14:02. **Styrelsen beslutar** 

att öppna mötet kl 14:02

§ 1.2 Val av mötesordförande, mötessekreterare och protokolljusterare

Föredragande: Namn Namnsson

Förslag till beslut Styrelsen beslutar

att välja Thor Axell till mötesordförande. att välja Thor Axell till mötesordförande.

att välja Thor Axell till mötessekreterare.

Adress Götabergsgatan 17

411 34 Göteborg

Kontakt 031-708 44 40 info@gota.gu.se Digitalt
gotastudentkar.se
@gotastudentkar





att välja Sara Börjesson till justerare av dagens protokoll.

att välja Sara Börjesson till justerare av dagens protokoll.

Godkännande av föredragningslistan § 1.3

Föredragande: Mötesordförande

Förslag till beslut Styrelsen beslutar

att godkänna föredragningslistan. Att godkänna föredragningslistan

Adjungeringar § 1.4

Föredragande: Mötesordförande

Förslag till beslut Styrelsen beslutar

att hålla ett öppet möte. att hålla ett öppet möte

Föregående mötesprotokoll § 1.5

Föredragande: Mötesordförande

Förslag till beslut Styrelsen beslutar

att lägga föregående mötesprotokoll till

handlingarna.

att lägga föregående mötesprotokoll till

Digitalt

handlingarna.

**Sluttid idag** § 1.6

Föredragande: Mötesordförande

Förslag till beslut Styrelsen beslutar

att sikta på 14.15 att sikta på 14:15

Rapporter δ2

En rapportpunkt § 2.1

Föredragande: Thor Axell

Inget nytt att rapportera

Adress Kontakt

Götabergsgatan 17 031-708 44 40 gotastudentkar.se 411 34 Göteborg info@gota.gu.se @gotastudentkar







# § 3 Valärenden

# § 3.1 Val av studentrepresentation IT-fakulteten.

Föredragande: Thor Axell

### Förslag till beslut:

**att** Kasper Tedenljung tas bort som studentrepresentant från institutionsrådet på ITIT

### Förslag till beslut:

**att** Valentina Quintero Pinto tas bort som studentrepresentant från externbedömargrupp vid utbildningsutvärderingar.

# Förslag till beslut:

**att** Sara Börjesson tas bort som studentrepresentant från institutionsrådet på ITIT

# Förslag till beslut:

**att** Emil Rådinger tas bort som studentrepresentant från UGAIT

# Förslag till beslut:

**att** Emil Rådinger tas bort som studentrepresentant från utbildningsrådet på ITIT

# Förslag till beslut:

**att** Kasper Tedenljung tillsätts som studentrepresentant för utbildningsrådet på ITIT

### Styrelsen beslutar

**att** Kasper Tedenljung tas bort som studentrepresentant från institutionsrådet på ITIT

**att** Valentina Quintero Pinto tas bort som studentrepresentant från externbedömargrupp vid utbildningsutvärderingar.

**att** Sara Börjesson tas bort som studentrepresentant från institutionsrådet på ITIT

**att** Emil Rådinger tas bort som studentrepresentant från UGAIT

**att** Emil Rådinger tas bort som studentrepresentant från utbildningsrådet på ITIT

**att** Kasper Tedenljung tillsätts som studentrepresentant för utbildningsrådet på ITIT

# Adress

Götabergsgatan 17 411 34 Göteborg

#### Kontakt

031-708 44 40 info@gota.gu.se

### Digitalt

gotastudentkar.se @gotastudentkar







### Förslag till beslut:

**att** Sara Börjesson tillsätts som studentrepresentant för utbildningsrådet på ITIT **att** Sara Börjesson tillsätts som studentrepresentant för utbildningsrådet på ITIT

### Förslag till beslut:

**att** Kasper Tedenljung tillsätts som studentrepresentant för UGAIT

**att** Kasper Tedenljung tillsätts som studentrepresentant för UGAIT

### Förslag till beslut:

**att** Thor Axell tillsätts som studentrepresentant för institutionsrådet på ITIT **att** Thor Axell tillsätts som studentrepresentant för institutionsrådet på ITIT

### Förslag till beslut:

**att** Christina Löfving tillsätts som studentrepresentant för ITFUB

**att** Christina Löfving tillsätts som studentrepresentant för ITFUB

# 3.2 Val av anvarsområden inom sektionsstyrelsen

Föredragande: Thor Axell

### Förslag till beslut:

**att** Ariana Mededovic tillsätts som Sektionsstyrelseledamot med utbildningsbevakar- och arbetsmarknadsansvar.

### Styrelsen beslutar:

**att** Ariana Mededovic tillsätts som Sektionsstyrelseledamot med utbildningsbevakar- och arbetsmarknadsansvar.

# Beslutsärenden

§ 4

§ 4.1

Beslut om att förnya sektionsföreningsstatus

Föredragande: Thor Axell

#### Adress

Götabergsgatan 17 411 34 Göteborg

#### Kontakt

031-708 44 40 info@gota.gu.se

### Digitalt

gotastudentkar.se @gotastudentkar











### Förslag till beslut:

Att godkänna SKIP föreningens ansökan om att förnya kårstatus som en sektionsförening

### Styrelsen beslutar

att godkänna SKIP föreningens ansökan om att förnya kårstatus som en sektionsförening

Beslut om en till sak § 4.2

Föredragande: Thor Axell

## Förslag till beslut:

Att godkänna verksamhetsplanen för ITsektionen verksamhetsår 2021/2022

### Styrelsen beslutar

Att godkänna verksamhetsplanen för ITsektionen verksamhetsår 2021/2022

#### Diskussionsärenden § 5

Diskussion om en sak § 5.1 Föredragande: Thor Axell

Diskussionen handlade om vi hur vi ville göra med discordservrar framöver, fokuserat på om vi vill öppna upp servern IT-Faculty till alla studenter på it-fakulteten, något vi bestämde oss för att inte göra.

#### Övriga frågor § 6

Övrig fråga om något § 6.1 Föredragande: Namn Namnsson

Ingen övrig fråga lyfts.

#### Mötets avslutande § 7

Adress

Götabergsgatan 17 411 34 Göteborg

Kontakt

031-708 44 40 info@gota.gu.se Digitalt

gotastudentkar.se @gotastudentkar





JUSTERING AV PROTOKOLL

Mötesutvärdering § 7.1

Föredragande: Mötesordförande

Kanonbra möte.

Nästa möte § 7.2

Föredragande: Mötessekreterare

Nästa styrelsemöte är planerat till 2021-10-07 kl 12:15

Mötets avslutande § 7.3

Föredragande: Mötesordförande

Mötesordförande avslutar mötet klockan 14:16

# Justering av protokoll

Thor Axell,

Mötesordförande

Thor Axell, Mötessekreterare

Sara Börjesson,

Justerare