Hoppa till huvudinnehåll
Bild av människor som är glad att vara med i en styrelse

Sök till Humanistsektionens styrelse

Vill du vara en del av Humanistsektionens arbete? Vill du vara med och bestämma vad som ska hända för alla studenter på Humanisten? Sök då till Humanistsektionens styrelse.

Nu vill vi ha dig som vill vara med och utveckla vårt arbete och få vara en del av en härlig gemenskap. Vi ror det här skeppet tillsammans!

Gillar du kommunikation, sociala medier eller är du bara rentav trött på ordförandes kassa memes på Instagram? Då ska du söka posten som styrelseledamot med kommunikationsansvar. Som styrelseledamot med kommunikationsansvar kommer du få samarbeta med sektionsordförande och Göta studentkårs kommunikatörer för att hålla våra flöden uppdaterade och hemsidan i tipptopp.

Vad gör egentligen en humanist efter examen? Tycker du att det är för dålig anknytning till arbetsmarknaden på Humanisten? Sök då till styrelseledamot med arbetsmarknadsansvar. Som styrelseledamot med arbetsmarknadsansvar kommer du jobba med Göta studentkårs arbetsmarknadsansvarige för att fixa samarbeten med företag och sponsorer och planera arbetsmarknadsevent.

Att vara sektionsstyrelseledamot är ett ideellt engagemang som är både givande och roligt där du själv sätter ambitionsnivån. Sök nu. Du nominerar dig via formuläret nedan. Har du frågor? Maila humsek@gota.gu.se. 

Formuläret finner du här.

Arbetsbeskrivning för styrelseledamot med arbetsmarknadsansvar.

Arbetsbeskrivning för styrelseledamot med kommunikationsansvar.

Ansökan stänger den 25/10 kl 23:59

Etiketter

Fler nyheter