Timbuktu & Damn! - Konsert Studenternas hus

Timbuktu & Damn! - Konsert Studenternas hus

Plats:
Studenternas hus
Tid:
lördag, 14 december, 2019 - 20:30

TIMBUKTU KOMMER TILL STUDENTERNAS HUS!

Tillsammans med följeslagarna i bandet Damn! ger han en exklusiv spelning för studenter vid Göteborgs universitet. Det blir höstterminens stora avslutning, detta vill du inte missa!

-------BILJETTER-------
Biljetterna släpps tisdag den 26 november endast för medlemmar i Göta studentkår via medlemsportalen.

https://medlem.gotastudentkar.se/event

Torsdagen den 28 november släpper vi resterande biljetter fria för alla studenter på Göteborgs universitet och köps på samma sätt via Göta studentkårs medlemsportal.

BILJETTPRIS KOMMER ATT TILLKÄNNAGES HÄR I GOD TID INNAN BILJETTSLÄPP

-------OBS! om Nobelsittningen-------
Tidigare under samma kväll arrangeras Nobelsittningen på Studenternas hus. Detta är ett separat event som arrangeras av sexmästerierna MatNatSex och Festföreningen Haddock i samarbete med Göta studentkår. Inför konserten med Timbuktu kommer vi att utrymma lokalen tillfälligt för att möblera om från sittning till konsert. Det går alltså INTE att stanna kvar inne i Studenternas hus. OM du vill gå på båda eventen (Nobelsittningen och Timbuktu-konserten), se separat facebook event för Nobelsittningen för information om hur du kan köpa en rabatterad biljett som gäller för båda.

VI SES DEN 14 DECEMBER!

-------MER OM TIMBUKTU-------
Jason Diakité, mer känd som Timbuktu, är en av Sveriges största hiphop-artister genom tiderna. Sedan första singelsläppet 1996 har han uppträtt både som soloartist och i diverse andra konstellationer, bland annat med funkbandet Damn! som han turnerat med i över 15 år. Han har släppt ett tiotal album, tilldelats mängder med Guld- och Platinaskivor, vunnit åtta Grammispriser och fyra P3 Guld-utmärkelser.

År 2016 gjorde Jason debut som författare med familjebiografin En Droppe Midnatt. Boken, som är uppe i över 100 000 sålda ex, är en släktkrönika om Jasons sökande efter sina rötter - ett sökande som tar oss från slaveriets USA till folkhemmets Sverige. Under 2017 gjordes den gripande berättelsen om till en liveföreställning som sattes upp på scen på ett flertal platser runtom i landet. Succéföreställningen har gått för fulla hus sedan premiären, slog publikrekord på scenen Höjden på Way Out West i somras och lyckades till och med med konststycket att sälja slut Operan i Oslo på förhand.

Med hundratals konserter i ryggen har Timbuktu & Damn! cementerat sin position som en av vår tids främsta liveorkestrar – och även etablerat sig långt utanför landets gränser. Under 2019 är Timbuktu tillbaka med ny musik och i somras åkte han och Damn! på en omfattande turné landet över.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>