Hoppa till huvudinnehåll
partydator

Insparken för vårterminen 2021 blir digital

Göta studentkår arrangerar under vårterminen inspark vid tre av fem representerade fakulteter. Relaterat till nuvarande rekommendationer och med den smittspridning som syns i samhället just nu anser Göta studentkår att det skulle vara ytterst oansvarigt att arrangera en inspark som uppmanade till att studenter träffades i grupp och reste kollektivt för att ta sig till diverse event.

Efter att förankrat diskussionen med Göta studentkårs kårstyrelse beslutade presidiet att vårens inspark blir helt digital. Göta studentkår har stort förtroende till de som är valda till att arrangera vårinsparken för Göta studentkårs representerade studenter, och kommer att bistå med så mycket hjälp och stöd som möjligt. 

 Det är såklart ett tråkigt beslut att behöva fatta, då den traditionella insparken är något av det roligaste vi gör. Vi måste dock ta vårt ansvar i denna prövande tid och skydda både våra studenter och övriga samhället. Vi hoppas också att en väl genomförd digital inspark kommer vara ett kul och säkert sätt för folk att mötas på och ge en ljusglimt i det dystra vintermörkret, säger Sara Bergh, kårpolitisk sekreterare.

Fler nyheter