Skip to main content
Bild på kaffe

En kaffe för din åsikt?

Kanske har du varit med om kaffedagar från Göta studentkår tidigare? Kanske är det här din första kaffedag? Oavsett vilka erfarenheter du har är du som student varmt välkommen att besöka oss på våra kommande kaffedagar.

Vad är en kaffedag?

Du kanske frågar dig: Vad är en kaffedag egentligen? En kaffedag är ett tillfälle där representanter för studentkåren kommer ut till ditt campus och bjuder på kaffe och annat roligt, exempelvis rabatthäften och roliga prylar. Det är också ett perfekt tillfälle att få prata med studentkåren om allt som är bra och dåligt som student på Göteborgs Universitet och hur det är att vara student i staden Göteborg. Inga frågor är för stora eller små, vi vill veta vad du tycker så att vi kan representera dig på bästa sätt!

Studenters hälsa

Samtliga kaffedagar kommer att ha ett gemensamt tema: Studenthälsa. Vi vill alltså höra dina tankar kopplat till studenthälsa, både fysisk och psykisk. Det kommer finnas möjlighet att ta ställning i färdiga frågeställningar, men också gott om utrymme för att lyfta egna tankar. I utbyte mot dina tankar och åsikter bjuder vi dig på en kopp kaffe och en fin reflex så att du syns i höstmörkret.

Fysiken och Göteborgs Universitet

Träningsföretaget Fysiken och Linda Emanuelsson från Utbildningsenheten på Göteborgs Universitet gästar också kaffedagarna under utvalda dagar. De kommer att prata om både fysisk och psykisk hälsa och hur de som aktörer kan förbättra situationen för studenterna. Om du kommer förbi får du möjlighet att bolla dina idéer och de kan, baserat på konversationerna, bedriva ett påverkansarbete på samma sätt som studentkåren kan.

Datumen vi kommer att besöka just din sektion är:

  • Naturvetarsektionen – Geovetarcentrum17/11
  • Utbildningsvetenskapliga sektionen 21/11
  • Humanistsektionen 22/11
  • IT sektionen 29/11
  • Samhällsvetarsektionen – Café Haga 30/11
  • Naturvetarsektionen – Botanhuset 1/12

Håll utkik på vår Instagram för att få de senaste uppdateringarna om just din sektions kaffedag.
Vi ser fram emot att träffa dig!