Inspark

Här samlar vi all information du behöver om höstens Inspark - Göta studentkårs välkomstveckor för alla nya studenter på Göteborgs universitet!

Humanistsektionens Inspark

Naturvetarsektionens Inspark

Samhällsvetarsektionens Inspark

IT-sektionens Inspark

Utbildningsvetenskapliga sektionens Inspark

Om Inspark

Inspark anordnas av Göta studentkår vid varje terminsstart. Den är störst på höstterminen då vi välkomnar tusentals nya studenter till de fem fakulteter vi representerar. Vi arrangerar fester, pubar, stadsvandringar, grillkvällar, sittningar, femkamper och mycket mer för att du som är ny på universitetet skall få en så bra start som möjligt och lära känna dina Göta studentkår, dina medstudenter och se vad studentstaden Göteborg har att erbjuda.

Göta studentkår representerar som sagt fem fakulteter på Göteborgs universitet, och varje fakultet har inom studentkårens organisation en egen sektion. På varje sektion finns insparkskoordinatorer som har övergripande ansvar för insparken på just din sektion. Därutöver finns mängder med phaddrar - studenter som är med och arrangerar olika event och som finns till för att hjälpa dig som är ny att hitta rätt. Fråga dem gärna om vad som helst! Du känner igen dem på deras T-shirts (ser olika ut för olika sektioner, läs mer under respektive sektion)

Bli phadder! - Nedan kan du fylla i en intresseanmälan för att vara phadder på din sektion under höstens Inspark.

Bli phadder på Utbildningsvetenskapliga sektionen

För att lämna en intresseanmälan om att bli phadder på Utbildningsvetenskapliga sektionen, fyll i formuläret här >>

Bli phadder på IT-sektionen

För att lämna en intresseanmälan om att bli phadder på IT-sektionen, kontakta ITs insparkskoordinatorer genom att skicka ett mejl till kickoff@gota.gu.se.

Bli phadder på Naturvetarsektionen

För att lämna en intresseanmälan om att bli phadder på Naturvetarsektionen, fyll i formuläret här >>

Bli phadder på Humanistsektionen

För att lämna en intresseanmälan om att bli phadder på Humanistsektionen, fyll i formuläret här >>

Bli phadder på Samhällsvetarsektionen

För att bli phadder på Samhällsvetarsektionen behöver du komma på fadderutbildningen den 4 juni och därefter skriva på fadderkontraktet. Läs mer på facebookeventet!

GIC Buddy leader

Vill du vara med och välkomna internationella studenter till Göteborg och GU i höst? Vår internationella kommitté GIC söker nu Buddy leaders inför deras verksamhet! Läs mer och anmäl dig här >>

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>