Hoppa till huvudinnehåll
  • Välkommen till
    Utbildningsvetenskapliga
    sektionen
Läser du något av lärarprogrammen, kandidatprogram i kostekonomi, hälsopromotion, pedagogik eller Sports Coaching, eller masterprogram i didaktik eller pedagogik? Då har du hittat rätt!

Utbildningsvetenskapliga sektionen (Utsek) på Göta studentkår tillvaratar dina intressen och ser till att just din studietid blir den bästa någonsin. Vi arbetar bland annat med utbildningsbevakning, arbetsmiljöfrågor, studiesociala event och arbetsmarknadsrelaterade aktiviteter, allt för studenternas skull.

Inom utbildningsbevakning ser vi till att det finns studentrepresentanter i de organ som påverkar studenters situation. En studentrepresentant är en student som har valt att lägga extra tid på att delta på möten för att förbättra sin och sina medstudenters situation. Det här är extra viktigt nu under pandemitider. Vill du komma i kontakt med den studentrepresentant som representerar ditt program? Hör av dig till oss på våra kanaler!

Arbetsmiljö är otroligt viktigt för studenter, som ofta bor trångt och därmed inte har de bästa möjligheterna till en god arbetsmiljö. På Göta studentkårs Utbildningsvetenskapliga sektion arbetar vi bland annat med arbetsmiljö genom våra studerandearbetsmiljöombud, även kallat SAMO. Vill du komma i kontakt med ditt studentombud? Kontakta oss på våra kanaler.

När studierna är klara är det otroligt viktigt att ha ett socialt sammanhang. På Göta studentkår arrangeras det event för alla medlemmar, oavsett sektion. Dessutom finns det ett antal event endast för Utseks medlemmar, och sedan arrangerar våra föreningar, som du kan läsa mer om längre ner, sina egna event. Dessutom är det viktigt att ha en arbetsplats att komma till när examen är avlagd. Därför arrangeras det arbetsmarknadsevent med jämna mellanrum, både för alla Göta studentkårs medlemmar, men även specifikt för Utseks medlemmar. Följ oss på våra sociala medier för att få veta mer om studiesociala- och arbetsmarknadsevent. Har du en idé för ett event - ta kontakt med oss!

Ordförande Felix Larsvik hjälper dig med allt mellan himmel och jord. Kontakta oss eller boka en tid via våra kanaler som du hittar här på hemsidan. 

Kontorets besöktider


Kontoret är för närvarande stängt för besök med anledning av pandemin.

Vänligen mejla utsek@gota.gu.se för möte digitalt. Du kan också ställa alla frågor du har på mejl eller via de kommunikationskanaler du hittar här på hemsidan.

Häng med oss på utsek!


Nästa möte med styrelsen är


Direktlänk till zoom

Utseks styrelse

Ordförande Felix Larsvik

mejl: utsek@gota.gu.se | telefon: 0704963483

ORDFÖRANDE

ORDFÖRANDE

Utbildningsvetenskapliga sektionen

Kontakta mig!
Ola

Arbetsmiljöansvar

Kontakta mig!
Carl

Arbetsmiljöansvar

Kontakta mig!
Annika

Kommunikations- och arbetsmarknadsansvar

Kontakta mig!
Melissa

Kommunikations- och studiesocialt ansvar

Kontakta mig!
Janine

Studiesocialt ansvar

Kontakta mig!
Robin

Studiesocialt ansvar

Kontakta mig!
Marcos

Utbildningsbevakningsansvar

Sök här!
Vakant

Vill du bli vår nya ledamot?

I fokus

Bunkerns brädspelare har årsmöte
Är du intresserad av att spela spel? Gå då på vår spelförenings årsmöte!
Terminens studenthäfte är här!
Vill du få rabatter i Göteborg? Få ditt nya studenthäfte här!
Sök till insparkskoordinator HT21

Tyckte du att insparken VT21 var kul, trots de förutsättningar som gavs?

Äska pengar till din förening.

Det finns många fördelar med att vara en sektionsförening.

Föreningar på Utsek

Engagera dig på Pedagogen. Föreningarna är din nyckel till ett rikare studentliv!

Utsek på instagram

Följ Utbildningsvetenskapliga sektionen på instagram så missar du inget kul som är på gång.

@gotautsek