Hoppa till huvudinnehåll

Utsek

  • Välkommen till
    Utbildningsvetenskapliga
    sektionen
STYRELSEN

STYRELSEN

Utbildningsvetenskapliga sektionen

Välkommen till oss!

Nyfiken på höstens Insparksveckor? 

Är  du ny student på GU och ska börja studera på Utbildningvetenskapliga fakulteten? Då har du möjlighet att delta på Pedagogens inspark som startar den 31 augusti!

Vad är en inspark?
Insparken är ett bra och roligt sätt att starta sin studietid på. Det är tre veckor som är fyllda med aktiviteter där man får möjlighet att träffa fler nya studenter, möjlighet att lära känna Göteborg och vara med på en massa studiesociala aktiviteter.

Hur deltar man?
Närmare terminsstart kommer det släppas ett schema för insparken. Alla aktiviteter är frivilliga och det finns inga närvarokrav för att få delta. En av våra viktigaste regler under insparken är att vi inte tillåter pennalism eller hets. Våra phaddrar som blir era lagledare är väl informerade om det och kommer vara där för att ni ska ha en så rolig inspark som möjligt. Insparken är en superrolig start på studietiden och är ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner som också ska börja studera.

Vi hoppas att ni är taggade och att vi ses till hösten!

Gå med i den officiella facebookgruppen för Pedagogens Inspark och följ insparkens Instagram för att inte missa någon uppdatering samt få chansen att ställa frågor och se hur tidigare insparksveckor har sett ut. 

Vill du komma i kontakt med de som planerar och ansvara för Göta studentkårs inspark för Utbildningsvetenskapliga sektionen? Du når dem enklast via våra sociala medier eller via telefon:

Rasmus ”Barney” Bielsten - 0761830111
Elina ”Shakie" Särman - 0728588535
Olbar ”Pandora” Hammer Ekhem - 0703588902
Beatrice ”Japari” Johansson - 0705420446
Marcus ”Plektwroom" Jansson - 0769478030

Varmt välkomna till höstterminen 2020! 

 

Utbildningsvetenskapliga sektionen

Utbildningsvetenskapliga sektionen är hemmet för dig som läser hälsopromotion, kostekonomi, sports coaching eller på något av de många lärarprogrammen. Vi välkomnar också dig som läser någon enstaka kurs eller något av våra masterprogram i pedagogik. Det spelar ingen roll om du går ett program, en kurs eller vanligtvis studerar vid en annan fakultet – du kan alltid kontakta oss.

Du når oss på vårt kontor på Pedagogen i hus A, eller via utsek@gota.gu.se 

I fokus

Var med och utvärdera lärarutbildningarna

Just nu pågår en utvärdering av yrkeslärarutbildningen på Göteborgs universitet.

Föreningar på Utsek

På Utbildningsvetenskapliga sektionen finns två sexmästerier och en hållbarhetsförening. Läs mer om föreningarna här nedan!

Vill du starta din egen förening för studenter på ditt program, din institution eller för alla studenter på Pedagogen? Läs mer här!

Utsek på instagram

Följ Utbildningsvetenskapliga sektionen på instagram så missar du inget kul som är på gång.

@gotautsek