Hoppa till huvudinnehåll

Medlemsförmåner

Varför ska man egentligen vara medlem i kåren?

Göta studentkår är din röst på universitetet. Det är inte obligatoriskt att vara medlem i en kår för att studera, men för många studenter är det lika självklart att gå med i studentkåren som det är att skaffa kurslitteratur. Studentkåren för studenternas talan och ser till att studenternas rättigheter efterföljs.

Tack för att du är medlem i Göta studentkår!

Som medlem stödjer du Göta studentkår i vårt arbete med att kvalitetssäkra din utbildning och förbättra din studiesituation. Som tack vill vi såklart ge tillbaka så mycket som vi kan till dig som är medlem! Nedan hittar du alla förmåner som kommer med ett medlemskap i Göta studentkår.

Medlemspriser

Medlemmar får alltid rejäla rabatter på entrépris och biljetter till våra event. Ibland är dessa till och med helt exklusiva för medlemmar! 

Möjligheter

Som medlem får du en unik möjlighet att engagera dig under din studietid, både i utbildningsrelaterade frågor och i frågor som rör allt från arbetsmarknad till fester och annat kul! 

En studietid att minnas

Det kanske låter abstrakt, men utan medlemmar som du skulle studentkåren aldrig ha haft tillräckligt med muskler för att kunna driva igenom många av de saker vi alla idag tar för givet på universitetet. 

 

Alla medlemsförmåner

Vi letar ständigt efter fler sätt att ge tillbaka till dig som medlem. Om du har några förslag eller önskemål om vilka förmåner vi ska erbjuda våra medlemmar, tveka inte att kontakta oss!

 

Mecenat

Mecenatkortet ger som bekant dig som studerar tillgång till en mängd olika rabatter. För dig som Göta-medlem fungerar det dessutom som ett medlemskapskort. Ladda ner Mecenatappen för att få tillgång till det digitala Mecenatkortet med Göta-loggan och ha det redo när det vankas event för att få tillgång till medlemspriser!

Göteborgs Stadsteater

Verkar alla dina klasskompisar mer allmänbildade och kulturellt utvecklade än du? Lugn, genom medlemskap i Göta studentkår får du tillgång till gratis biljetter och förhandsvisningar på Göteborgs stadsteater! Håll utkik på våra sociala medier, först till kvarn gäller.

Fysiken

På Fysiken kan du tjäna tillbaka pengarna du betalat för ditt medlemskap samtidigt som du tränar inför Göteborgsvarvet! Som medlem i Göta studentkår får du 100 kronor rabatt på studentpriset när du köper årskort på Fysiken!

Studenthäftet

Som medlem får du tillgång till det näst intill heliga Studenthäftet. Häftet ger dig 2för1 eller 50 %-erbjudanden i massor av butiker, restauranger, kaféer och aktiviteter runt om i hela Göteborg! Se till att hämta ut ett häfte på ditt sektionskontor eller på Studenternas hus.

Studenthäftet ges ut i samarbete med WeStudents.

SGS Studentbostäder

Oj, vad hände där? Jo, det var du som fick tre extra månader i SGS bostadskö i samband med att du blev medlem i Göta studentkår. Fortsätt vara medlem, så fixar vi en månad till per termin!

Observera att det kan ta upp till två veckor innan dina ködagar blir registrerade och syns på ditt SGS-konto efter att du har blivit medlem. 

O'Learys Järntorget
O'Learys Järntorget

I oktober är studentmåndagar tillbaka igen, håll utkik här för att få veta mer!

På måndagar har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fria aktiviteter som shuffle board och bowling. Hela veckorna åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 10 % på mat, alkoholfri dryck och aktiviteter. AW-konceptet är klart att utnyttja, vi ses där!

Folkuniversitetet

Du som medlem i Göta studentkår får 20 % rabatt på alla kurser vid Folkuniversitetet! Perfekt för dig som skrivit ”kan arbeta i Excel” på cv:t och nu faktiskt behöver lära dig hur det fungerar, vill bättra på foto-skillsen eller funderar på att odla lite bin!