Hoppa till huvudinnehåll

Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Att vara medlem i studentkåren är viktigt. Men det är också rätt gött med tanke på vad man får!

Medlemspriser
Medlemspriser

Medlemmar får alltid rejäla rabatter på entrépris och biljetter till våra event. Ibland är dessa till och med helt exklusiva för medlemmar! 

Möjligheter
Möjligheter

Du får en unik möjlighet att engagera dig under din studietid, både i din utbildning och i frågor som rör allt från arbetsmarknad till fester och annat kul! 

En studietid att minnas
En studietid att minnas

Vi är Göta studentkår tillsammans. Många av de fördelar vi idag tar för givet på universitetet hade vi aldrig löst utan varandra.

Din röst är viktig. Genom oss hörs den.

Studentkårens legitimitet växer med varje ny medlem. Ju fler vi är, desto starkare hörs vår röst. 

Alla medlemsförmåner

O'Learys Järntorget

På måndagar har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fria aktiviteter som shuffle board, bowling och karaoke. Hela veckorna åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 15 % på mat, alkoholfri dryck och aktiviteter.

AW-konceptet är klart att utnyttja, vi ses där!

 

Fysiken

Fysiken har anläggningar i närheten av flera av de stora studentbostadsområdena i Göteborg. Prova på att träna under någon av våra gratis-tillfällen för medlemmar under terminen eller skaffa ett årskort och få medlemskapet hos Fysiken gratis!

 

Folkuniversitetet

Medlemmar i Göta studentkår får 20 % rabatt på alla kurser vid Folkuniversitetet! Perfekt för dig som skrivit ”kan arbeta i Excel” på cv:t och nu faktiskt behöver lära dig hur det fungerar, vill bättra på foto-skillsen eller funderar på att odla lite bin.

 

Mecenat

Mängder av studentrabatter och medlemskapsbeviset för Göta i en och samma app! Ladda ned Mecenatappen så gör du studentlivet 1000 gånger enklare för dig själv.

 

WeStudents

Som student får du tillgång till WeStudents-appen. Appen ger dig 2för1 eller 50 %-erbjudanden i massor av butiker, restauranger, kaféer och aktiviteter runt om i hela Göteborg!

Ladda ner WeStudents och registrera dig så missar du ingenting!

 

Göteborgs Stadsteater

Verkar alla dina klasskompisar mer allmänbildade och kulturellt utvecklade än du? Lugn, genom medlemskap i Göta studentkår får du tillgång till gratis biljetter och förhandsvisningar på Göteborgs stadsteater! Du kommer börja citera Shakespeare på nolltid.

 

SGS Studentbostäder

Oj, vad hände där? Jo, det var du som fick tre extra månader i SGS bostadskö i samband med att du blev medlem i Göta studentkår.

Observera att SGS Studentbostäder endast registrerar nya medlemmar två gånger om året, 1:a april och 1:a november. För frågor eller funderingar vänligen kontakta SGS Studentbostäder här.

 

 

Avidnote

Avidnote är en app som möjliggör för studenter och forskare att organisera allt textmaterial på ett effektivt sätt online. Exempelvis kursmaterial, dokument, artiklar, rapporter och föreläsningsslides. Allt sker digitalt, där dina anteckningar och uppladdade dokument placeras jämsides.

Du som är medlem i Göta studentkår får nu premiumversionen av Avidnote helt gratis! (ordinarie pris ca. 2000 kr/år)

För att ta del av erbjudandet använder du koden: GU

 

Sing Sing Kungsgatan

Är du redo för att bli hes av glädje? Välkommen till studentkaraoke på Sing Sing Kungsgatan! Varje torsdag har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fri karaoke vid köp av mat och dryck.

Hela veckan åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 15 % på mat, alkoholfri dryck och karaoke.

Vi ses där!

 

YAKI-DA

Välkommen till Göteborgs hetaste nattklubb! Vi är glada att kunna presentera ytterligare en medlemsförmån, Yaki-Da! Som medlem av Göta studentkår har du din biljett säkrad till festens epicentrum varje onsdag.

Det bästa av allt, inträdet är helt kostnadsfritt fram till klockan 23:30 för dig som är 20 år fyllda.

Vi ses där!