Hoppa till huvudinnehåll
Haddock festförening

Festföreningen Haddock

Festföreningen Haddock grundades 1995 och är en av festföreningarna under Göta studentkår. Från början var vi en kemiförening men idag består vi av en massa olika människor, främst representerade av studenter från Naturvetenskapliga fakulteten. Vi är en av festföreningarna som finns på den naturvetenskapliga fakulteten på Göteborgs universitet. Ni kanske har sett oss på campus? Vi har lila overaller med olivgröna revärer och ett märke med professor Kalkyl på ryggen. Dessutom har vi spännande namn! Ser ni oss får ni gärna hojta! Vi arrangerar event av alla dess slag med olika teman för studenterna på fakulteten.

Utöver medverkan i universitetets inspark så arrangerar vi flertalet pubar och sittningar varje år med inslag av extra aktiviteter som till exempel stadsvandring, filmkvällar och diskussionsforum.  

Vårt huvudsakliga syfte är att främja det studiesociala bland studenterna så att man kan få ett avbrott från studierna ibland. Det ska vara kul att plugga på universitetet! Har ni några frågor får ni gärna höra av er till oss på något av sätten nedan!

Vi hörs!

Läs mer på https://www.festforeningenhaddock.com/

haddock logo