Hoppa till huvudinnehåll
SYS6 medlemmar

Systemsex Göteborg

Systemsex är en kårförening vid Göta Studentkår som verkar på Campus Lindholmen och fokuserar främst på Systemvetenskapstudenter vid Göteborgs universitet. Vi anordnar sittningar, fester och andra arrangemang för dig som student. Vi har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1982 när förstaårsstudenterna vid Institutionen för Informatik i Göteborg bildade oss med entusiasm och hårt arbete. Du kan känna igen oss genom våra karaktäristiska vita overaller med tigerrandigt vänsterben och röd högerärm med svarta ränder.

 

Ett av de främsta ansvar vi har är att tillsammans med våra systerföreningar arrangera och organisera en minnesvärd Inspark för de nya studenterna. Syftet med Insparken är att du ska lära känna dina nya klasskamrater, oss i Systemsex samt andra studenter, och bekanta dig med Göteborg. Insparken anses av många vara en av höjdpunkterna med studietiden, och med all rätt, för vem skulle vilja missa två fullspäckade veckor av aktiviteter, tävlingar och fest?! 

 

För att få en närmare titt på oss i Systemsex, gå med i ditt programs Facebookgrupp och följ oss på Instagram! Där kommer du även kunna hitta schemat och mer information om Insparken. Vi önskar att alla ska kunna och vilja delta under Insparken, och strävar efter att skapa en fantastisk upplevelse där alla nya studenter trivs och har kul. Ta med dig ditt bästa humör så skapar vi tillsammans en fantastisk atmosfär!

 

Om du har några frågor, funderingar eller önskemål angående Insparken eller andra allmänna frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi strävar efter att alla ska känna sig välkomna och delta i Insparken!

 

Vi ser fram emot att träffa dig snart!