Hoppa till huvudinnehåll
Bild på flera kajaker och människor

Vågen

Vad är Vågen och vad gör de?

Vågen är en friluftslivs- och äventyrsförening som grundades hösten 2022. Föreningen fokuserar på att arrangera friluftslivsaktiviteter, för alla erfarenhetsnivåer, kontinuerligt under året för att på så vis främja relationen med naturen och mellan studenter. Det hålls i klättring och löpning en gång i veckan och ett större evenemang i månaden. De har exempelvis haft Kajakpaddling i Skärgården, höghöjdsbana, Stughelg, Filmkvällar och utomhusmatlagning.

De har även ett forum på facebook för alla medlemmar, där man kan hitta andra friluftsintresserade studenter som delar ens intressen. Om du har någon idé på ett evenemang kan du skriva i medlemsgruppen eller kontakta styrelsen. Genom att umgås och vara i naturen hoppas de kunna uppnå ett lite mer meningsfullt, hållbart och hälsosamt studentliv.

Vill du bli medlem behöver du gå med i Göta Studentkår och sedan är det bara att anmäla dig här så accepterar vi dig inom kort. Vi har även en instagram om du vill få bättre inblick i vad vi gjort tidigare. Hoppas vi ses på något evenemang i framtiden! Vid frågor, kontakta styrelsen!

Vågen logotyp