Hoppa till huvudinnehåll

Humsek

  • Välkommen till
    Humanistsektionen!
STYRELSEN

STYRELSEN

Humanistsektionen

Ordförande Tilde Ahlin 

Epost: humsek@gota.gu.se
Telefon: +46707953561

Välkommen till oss!

 

Göta studentkårs Humanistsektion finns till för alla studenter och doktorander vid Humanistiska fakulteten. Vi jobbar för att du ska kunna känna dig stolt över din utbildning och ha kul under din studietid. Våra främsta uppdrag är utbildningsbevakning och att se till att det finns studiesociala sammanhang. Vad innebär detta? Här nedan kommer en sammanfattning av en del av det vi arbetar med.

 

För att se till att studenterna och doktoranderna har inflytande över utbildningen och studiemiljön på Humanistiska fakulteten tillsätter vi studentrepresentanter, som bidrar med ett student- och doktorandperspektiv på program, institution- och fakultetsnivå.

Vi hanterar även studentärenden som skickas in av studenter. Ett studentärende kan till exempel handla om ett schema som inte lagts ut i tid, att någon blir felbehandlad av en lärare eller annan student, eller att en tentamen har blivit orättvist bedömd. Om du har problem med en kurs eller något annat som rör dina studier så kan du anmäla ett studentärende med hjälp av ärendehanteringssystemet för studentärenden, eller höra av dig till ordförande på Humanistsektionen.

Vi stöttar sektionens föreningar i att förbättra din studietid och att skapa studiesociala sammanhang utanför lektionssalen. Läs mer om våra olika föreningar och deras fokus längre ned! Vi vill att Humanistens studenter ska ha möjligheten att gå på event, delta i en förening eller starta en helt egen. Vi hjälper dig med vilka idéer du än kan tänkas ha för det studiesociala på Humanistsektionen!

 

Du hittar Humanistsektionens kontor i entrén på Humanisten, Renströmsgatan 6. Du är varmt välkommen att besöka kontoret med dina frågor till sektionsordförande, eller boka in en tid då kontorstiderna kan variera. Annars hörs vi på mejl, Facebook, Instagram eller över telefon! Tveka inte att höra av dig!

Ladda även ner appen Orbi där vi kommer annonsera alla event, du köper biljetter i appen! Skapa ett konto och logga in för att inte missa något!

 

 

I fokus

Musikhjälpen
Humsek samlar in pengar till årets musikhjälpen. Här finns schema för veckan som kommer!
Gratis mensskydd
Det finns gratis mensskydd på alla sektionskontor.
RESTRIKTIONERNA BORTA- VAD GÄLLER NU?

Regeringen har äntligen släppt restriktionerna och självklart följer universitetet utvecklingen i

Föreningarna är din väg till ett rikare studentliv

Lär känna alla våra härliga underföreningar! Vi har föreningar som sysslar med allt från idrott till utbildningsbevakning. Hittar du inget som faller dig i smaken så är det enkelt att starta din egen förening. 

Humsek på instagram

Följ Humanistsektionen på instagram så missar du inget kul som är på gång.

@gota_humsek