Hoppa till huvudinnehåll

Utsek inspark HT20

 

 

Välkommen till Pedagogens inspark HT21!

Vad är en inspark?

Insparken är ett bra och roligt sätt att starta sin studietid på. Det är två veckor som är fyllda med aktiviteter där du får möjlighet att lära känna fler nya studenter, samt möjlighet att lära känna Göteborg och vara med på studiesociala aktiviteter.

Hur deltar jag?

Insparken är till för alla nya studenter på utbildningsvetenskapliga sektionen. Alla aktiviteter är frivilliga och det finns inga närvarokrav på att delta. En av våra viktigaste regler under insparken är att vi inte tillåter pennalism eller hets. Våra phaddrar som blir era lagledare är väl informerade om det och kommer vara där för att ni ska ha en så rolig inspark som möjligt. Insparken är en superrolig start på studietiden och är ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner som också ska börja studera.

Alla våra aktiviteter kommer att kunna hittas i vår facebookgrupp och i appen Orbi!

Insparken startar måndag 30 augusti 2021!

Vill du komma i kontakt med de som planerar och ansvarar för Göta studentkårs inspark för Ubildningsvetenskapliga sektionen? Du når dem enklast via sociala medier eller via telefon:

Gå med i den officiella facebookgruppen för Pedagogens Inspark och följ insparkens Instagram för att inte missa någon uppdatering samt få chansen att ställa frågor och se hur insparken tidigare gått till.

Via facebook kommer du bli tilldelad din insparksgrupp. Vi har tio grupper med phaddrar från olika program som är taggade och redo att ta emot dig!

Vi som planerar och arrangerar den Utbildningsvetenskapliga sektionens inspark kallas för Gudphaddrar.

Vill du komma i kontakt med oss? Du når oss enklast via sociala medier:

Pontus "Franko" Jacobsson
Adam "Koda" Najib
Ebba "Kronk" Liikanen
Linn "Gnistan" Tjäder
Nova "Xena"/"Hino" Preinitz Gärdinge

Instagram: @pedagogens_inspark

På instagram kan du hitta mer information om insparken samt om oss gudphaddrar.

Varmt välkomna till höstterminen 2021!

Gå med direkt så missar du inget!

*klick*

Ladda ner schemat! >>

Så missar du inga event under insparken.

Extra nyfiken på insparken?

OBS. Peddanpodden är från HT20, men ämnena som tas upp är lika relevanta nu som då!

Exklusivt för dig som ny student har vi skapat en podd som ger dig alla insidertips och information om insparken.

Inför terminsstarten kan det förstås kännas spännande och kul men också lite nervöst och ovisst. Vi har alla varit där, vi minns de tusentals frågor som snurrade runt i huvudet veckorna innan terminen drar igång. Därför har vi samlat massor av nyttig information i poddformat! Vi bad våra phaddrar att dela med sig av sina bästa tips och här är det strålande resultatet. Det snackas inspark, studenthacks, föreningsliv och mycket mer. Enjoy!

Lyssna på Peddanpodden!

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar