Hoppa till huvudinnehåll
Humseks musikhjälpensbössa

Musikhjälpen

Vi på Humanistsektionen samlar såklart också in pengar till musikhjälpen genom att arrangera ett gäng evenemang under veckan. De flesta är helt gratis att delta i men man får väldigt gärna bidra till vår musikhjälpenbössa om man vill! Länk till bössan finns längre ner på sidan.

 

Information och biljetter finns i appen Orbi

Måndag 12/12

kl 10-14 Gratis kaffe och pepparkaka i entrén

kl 18-20 Pluggstuga tillsammans med Humsex

Pluggstuga hålls regelbundet av oss i Humsex - men just denna är lite extra meningsfull! ❤️ Pluggstugan sker minsann samma vecka som Musikhjälpen. Musikhjälpen arrangeras årligen, där målet är att uppmärksamma om och samla in pengar till människor i kris. Årets tema är "För en trygg barndom på flykt från krig". Humsex hjälper mer än gärna till och vill därför välkomna er alla till vår Pluggstuga för Musikhjälpen! Förutom plugg, trevligt folk och gott humör bjuds det även på fika och vi uppmuntrar till att donera till Humanistsektionens bössa ❤️? Vi ses utanför det gemensamma köket på entrévåningen, bakom den stora trappen ?? 

 

Tisdag 13/12 

kl 12-15 Lussefika (25 kr)

Kom in i värmen på Humanisten och ta en lussefika! Vi håller till i Gästmatsalen/sal C314. Kom förbi när du kan mellan kl.13-15:00 och ta en fika bestående av lussekatt, pepparkakor och kaffe/te. Pengarna för detta går liksom övriga event helt oavkortat till Musikhjälpen, så unna dig en lussefika samtidigt som du är med och gör skillnad!

 

Onsdag 14/12

kl 17.15-19.00 Filmvisning Grinchen

Vi kommer kl.17:15 den 14/12 att visa julfilmen Grinchen i stora hörsalen/J222 på Humanisten. Till detta har du möjlighet att köpa till snacks för en liten peng som går oavkortat till Musikhjälpen.

 

Torsdag 15/12

kl 9-12 Julfrukost med Bombus Festivus (30 kr)

Kan du få en frukost samtidigt som du är med och bidrar till Musikhjälpen? - Javisst! Torsdag 15/12 mellan 9-12:00 fixar föreningen en julig stämning och frukost vid Humanistens huvudentrén. Köp din biljett i Orbi för att ha frukosten säkrad. Frukosten består av en macka, pepparkakor + kaffe/te. Alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen!

 

kl 12-15 Loppis på Humanisten

Torsdag 15/12 hålls det i en loppis vid Humanistens huvudentré mellan kl.12-15:00. Kom dit och ta chansen att fynda! Liksom övriga event under denna veckan går intäkterna oavkortat till Musikhjälpen. 

Vill du skänka något till loppisen så är det bara att komma förbi Humseks kontor eller lämna till Service center om ingen på kåren är på plats!

 

Hela veckan

Utlottning: Bombus Festivus slår till på stort och vill unna DIG ett Selfcare-paket deluxe med ett värde på över 800kr (lotteribiljetter köpes i Orbi)

 

Fler nyheter