Hoppa till huvudinnehåll
Studenter tittar på något

Ny lärare på jobbet

Läser du till lärare? Vill du arbeta på grundskolan? Vill du veta mer om konflikthantering eller föräldrakontakt? Då ska du ta tillfället i akt att vara med på eventet Ny lärare på jobbet.

Den 4 maj klockan 15.00-16.00 kommer Göta Studentkår hålla i ett event tillsammans med ett par skolor från Göteborgsregionen. Temat för eventet är Ny lärare på jobbet och du som student kommer att få möjligheten att ställa frågor om hur det är att vara ny på jobbet och du kommer få tips om vad du som ny lärare behöver tänka lite extra på. Det kommer även vara lite extra fokus på konflikthantering och föräldrakontakt, då många nya lärare ofta känner sig osäkra på detta.

Under eventet kommer olika skolor att vara representerade, och lärarna har erfarenhet av arbete på hela grundskolan. Att få höra svar på sin fråga från olika skolor ger en djupare inblick i möjligheterna som du som ny lärare har i att hantera situationer.

Eventet riktar sig till dig som vill arbeta i årskurserna F-9.

Tid: 15.00-16.00

Datum: 4 maj

Om du är intresserad av att delta kommer du som registrerad lärarstudent få en inbjudan via mail. Det går också bra att anmäla ditt intresse till arbetsmarknad@gota.gu.se

Fler nyheter