Hoppa till huvudinnehåll
kårkällarn renovering

Senaste nytt om Kårkällar'n

Uppdateringar i renoveringen - våren 2021

Kårkällar'n är Göta studentkårs studentpub, för studenter av studenter. Puben är belägen i källaren på Studenternas hus och har varit stängd för renovering sen hösten 2018.

Trots en långdragen renoveringsprocess så händer det saker i puben. Som vi tidigare berättat hittades fettproppar i VA-systemet som gjorde att en viss del av renoveringen försenades ytterligare då dessa var tvungna att åtgärdas. Dessa är nu äntligen åtgärdade och renoveringen av de påverkade utrymmena kan färdigställas. 

Vidare har renoveringen av pubens övriga lokaler också påbörjats. Gästutrymmet är nästa fokus i renoveringsperioden där man bland annat ska lägga ett nytt innertak med ljusskenor, bygga en helt ny bardel, väggar ska målas om, ny belysning och dragning av el fixas samt en del platsbyggda möbler ska tillkomma.

Vi är väldigt glada att se att projektet går framåt igen och målet vi alla strävar efter är att Kårkällar'n ska kunna slå upp sina portar igen hösten 2021, förutsatt att det är säkert för oss alla att samlas igen såklart. 

Etiketter

Fler nyheter